HOLIVUDSKE ZVEZDE BEZ NJEGA NE MOGU: Više volimo seks nego leba da jedemo!
Foto: Profimedia

Iskreno o najintimnijim detaljima

HOLIVUDSKE ZVEZDE BEZ NJEGA NE MOGU: Više volimo seks nego leba da jedemo!

Pop kultura -

Slavne holivudske zvezde otvoreno su govorile o seksu. Otkrile su najintimnije detalje, čime su posebno obradovale muškarce kojima je fetiš da maštaju o poznatim cicama. Uživajte!

Olivija VajldKod lepe glumice ne prolaze oni koji ne mogu dugo da vode ljubav:- Imam seks kao kenijski trkači maratona!

Eva LongorijaOčajna domaćica voli da se pipka:- U seksu nisam uživala dok nisam počela da masturbiram. Pre toga uopšte nisam bila seksualna osoba. Prvi vibrator sam kupila pre tri godine, a sada mi je žao što ga nisam otkrila ranije. Sada ih poklanjam svim svojim prijateljicama. Najbolji poklon koji mogu da im dam je orgazam!

Anđelina DžoliSlavna glumica priznala je da je najbolji seks s Bredom Pitom imala tokom trudnoće:- Trudnoća je odlična za seksualni život jer vas čini kreativnijom i zbog toga se bolje zabavljate!Kameron DijazHolivudska zvezda obožava žestok seks:- Ja sam žena koja na nekom životinjskom nivou želi da je muškarac prebaci preko ramena i odvede u svoju pećinu. Obožavam fizički kontakt. Moram da dodirujem svog ljubavnika non-stop. Ništa drugo ne dolazi u obzir!

Megan FoksAtraktivna glumica sve vreme misli o seksu. Zato je svako malo trudna:- Imam libido petnaestogodišnjakinje. Radije bih imala seks nego izašla u provod, i to mom mužu uopšte ne smeta!

RijanaLepotica s Barbadosa voli seks na jednu noć:- Žena sam i ponekad se uzbudim, pa šta sad?! Pokupim prvog frajera na kojeg naiđem jer mislim da bi mogao da bude dobra vožnja, a onda se ujutru probudim emotivno prazna!

Kim KardašijanNajpoznatija starleta na svetu tvrdi da koristi svaku priliku da se dohvati s mužem Kanjeom Vestom:- Imali smo seks i do 500 puta na dan!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja