HRVATI TVRDE: Šibenik kriv za razvod Anđe i Breda! A FOTKA kao DOKAZ! Pogledajte ko je na njoj!
Foto: Profimedia

Svet bruji o njima

HRVATI TVRDE: Šibenik kriv za razvod Anđe i Breda! A FOTKA kao DOKAZ! Pogledajte ko je na njoj!

Pop kultura -

Čim je objavljena vest da je Anđelina Džoli predala papire za razvod od Brada Pita, a tu informaciju preneo celi svet, hrvatski mediji su nametnuli jedino logično objašnjenje - Pit je švrljao po Šibeniku i sad je dobio nogu.

Naime, kako prenose hrvatski mediji, jednom kolegi stigao je pitanje američkih medija da li zna ko je devojka s fotografije snimljene dok je Pit nakon obilaska starog grada ulazio u brod na šibenskoj rivi.

Anđelina Džoli i Bred se razvode, a Bred je nedavno bio u Šibeniku. Jedino logično objašnjenje je da se razvode zbog Šibenika, pišu tamošnji mediji.

Podsetimo, glumica je zatražila razvod na deset strana, a kao razlozi se još navode "zdravlja porodice" i zbog toga što joj je "dosta Pitove konzumacije marihuane i alkohola, u kombinaciji sa napadima besa". Takođe je otkriveno da je Bred za razvod saznao dan pre nego je ona podnela zvaničan zahtev sa advokatom, pa je to ya njega bio veliki šok. Anđelina je zahtev za razvod podnela dve godine nakon što su se venčali na imanju na jugu Francuske.

U svom saopštenju navela je da je to uradila zarad zdravlja njihove porodice, a u sudskim dokumentima kao razlog navela je "nepomirljive razlike".

Par ima šestoro dece, 15-godišnjeg Madoksa, 12-godišnjeg Paksa, 11-godišnju Zaharu, desetogodišnju Šajlo i osmogodišnje blizance Vivijen i Noksa.

EPK/sibenik.in

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track