HRVATSKI BIZNISMEN ZAREŽAO NA ŠERBEDŽIJU: Kaži, gade, ko je bio agresor ako imaš m*da!
Foto: N1 Printscreen

Napad se nastavlja

HRVATSKI BIZNISMEN ZAREŽAO NA ŠERBEDŽIJU: Kaži, gade, ko je bio agresor ako imaš m*da!

Pop kultura -

Glumac Rade Šerbedžija, čiju zabranu nastupa u Zagrebu ovih dana traže hrvatski veterani, ponovo je na meti napada jer nije želeo da odgovori na pitanje ko je u proteklom ratu bio agresor, a ko žrtva. Ovaj put na proslavljenog glumca se obrušio hrvatski biznismen Josip Radeljak.

"Kaži gade - ko je bio agresor?! Kaži i slaži bre burazeru ako imaš ma, a ne ovako već dugo prodaješ svetu svoju lažnu maglu s Briona koji su bili vlasništvo tvog zločinca druga Tita, a sada su tvoji, za nagradu kao poznatom domoljubu", napisao je Radeljak na Fejsbuku.

Podsetino, pošto je Rade Šerbedžija na beogradskom sajmu knjiga izjavio da "nije slučajno da su svi ti najveći ratnici, takozvani heroji koji su završili u Hagu, zapravo kriminalci", na sebe je navukao bes mnogih, pa tako i Ministarstva veterana koje je izdalo zvanično saopštenje o njegovoj izjavi.

Podsetimo, veterani tvrde da je Šerbedžija grubo osramotio hrvatske generale i vojnike iz Domovinskog rata i Republiku Hrvatsku, a njegov nastup je najavljen za 22. decembar u Koncertnoj dvorani Lisinski, dok je s repertoara izbačena predstava "Bez lustracije nema Kroacije" u izvođenju Božidara Alića.

I Rade je zatražio izvinjene od ministra veterana Toma Medveda zbog osude njegovih navodnih izjava.

RADE ŠERBEDŽIJA: Bitange su uništile Jugoslaviju!

Index.hr

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track