Prikaži najnovije vesti
Hale Beri, Rijana, Rouz Makgauan, foto Profimedia
Trauma

I SVETSKE ZVEZDE SU ŽRTVE ZLOSTAVLJANJA: Muškarci su nas silovali i tukli!

Pop kultura 7

Nasilje nad ženama je jedna od tema o kojoj se često priča. Ne suočavaju se s ovim paklom samo javnosti nepoznate žene već i svetske zvezde koje su o svojim iskustvima javno progovorile. Poslednja u nizu koja je ispričala svoju priču jeste zvezda serije „Čari“ Rouz Makgauan. Ona tvrdi da ju je silovao visokopozicionirani filmski radnik, ali njegovo ime nije otkrila.

- Činjenica je da žene ne prijavljuju silovanje. Kad sam rekla, ponižavali su mene, a ne silovatelja. Advokatica mi je rekla da sam snimala seksi scene i da zbog toga nikad ne mogu pobediti na sudu - ispričala je Rouz.

Glumica iz serije „Moderna porodica“ Sara Hajland javno je priznala da je trpela nasilje od tadašnjeg dečka Meta Prokopa. Iako je Met dobio zabranu prilaska glumici, ona i dalje strahuje za svoj život.

I Rijana je žrtva nasilja. Nju je pre nekoliko godina brutalno prebio reper Kris Braun, s kojim je bila u vezi.

- Iz svega sam izvukla ogromnu pouku. Sada sam srećna što svojom pričom mogu da pomognem drugim devojkama koje imaju slične probleme - izjavila je Rijana.

Hale Beri je gledala svog oca kako maltretira njenu majku, a kasnije je ona ušla u vezu s takvim muškarcem.

- Izabrala sam partnera koji je bio nalik mom ocu. Trpela sam sve i svašta od njega, razne vrste zlostavljanja. I fizičko i psihičko. Sada sam sazrela i više neću tolerisati nasilje - rekla je glumica.

Amber Herd, bivša žena Džonija Depa, dobijala je batine od glumca, kog je zbog zlostavljanja i ostavila.

„Očajnu domaćicu“ Teri Hačer silovao je ujak kad je imala samo pet godina. Glumica je 2002. na sudu svedočila protiv silovatelja, koji je osuđen na 14 godina zatvora.

I En Hejč je imala stravično detinjstvo. Nju je silovao otac do njene 12. godine.



Pratite KURIR na VIBERU: http://chats.viber.com/kurir