INFORMACIJE KOJE ZBUNJUJU! Priznanje Keri Bredšo zbog kojeg ćete Seks i grad gledati drugačije!
Foto: Profimedia

nove informacije koje zbunjuju

INFORMACIJE KOJE ZBUNJUJU! Priznanje Keri Bredšo zbog kojeg ćete Seks i grad gledati drugačije!

Pop kultura -

Možda ste mislili da o seriji "Seks i grad" znate baš sve, ali najnovije priznanje glumice Sare Džesike Parker iznenadiće i najveće obožavaoce kultne serije.

U intervjuu za portal "Nerdist" Sarah je otkrila da najbolje prijateljice njenog lika Keri Bredšo možda uopšte nisu stvarne, odnosno da su samo plod Kerine mašte.

foto Profimedia
foto Profimedia

"Znala sam da se pitam jesu li Samanta, Šarlot i Miranda stvarne ili samo likovi u Kerinoj kolumni. One su toliko savršeni arhetipski likovi. Pišete kolumnu o seksualnoj politici i opažanjima ženskih i muških, primarno heteroseksualnih odnosa i izaberete jedan od tih tipova. Kažete da je ovaj tip takav i takav, a zatim dodatno zakomplikuje, kao svaki dobar pisac. Tako da nisam sasvim sigurna da su stvarne", priznala je 51-godišnja glumica.

Iako se radi o izmišljenim pričama, Parker je objasnila da je njen lik kroz te priče imao mogućnost da istraži teme važne za njenu nedeljnu kolumnu o seksu."Ne znamo jesu li se svi ti događaji zaista dogodili ili su samo sadržaj njene nedeljne kolumne. Ono što vidimo nije nužno ono što se desilo u Njujorku", zaključila je Sara Džesika Parker.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track