ISTRAŽIVANJE PORODIČNIH VEZA Prins ipak ima vanbračnog sina, da li će mu pripasti ogromno nasledstvo
Foto: FoNet/AP

Ne želi da bude poznat javnosti

ISTRAŽIVANJE PORODIČNIH VEZA Prins ipak ima vanbračnog sina, da li će mu pripasti ogromno nasledstvo

Pop kultura -

Džon Hilbert, iz agencije za istraživanje porodičnih veza, rekao je da se među mnogobrojnim zahtevima onih koji tvrde da imaju pravo na nasledstvo legendarnog muzičara Prinsa, vredno oko 300 miliona dolara, ipak otkrili osobu koja bi mogla da bude njegov sin.

Iako identitet osobe nije otkriven, u agenciji kažu da se radi o muškarcu koji živi ‘običnim’ životom i čini se da je njegova majka imala kratku aferu s slavnim muzičarem 80­ih godina.

Potencijalni budući naslednik navodno je agenciji dao datume koji se poklapaju s informacijama kojima raspolažu. Takođe, mogući sin ne želi da bude poznat javnosti te je zamolio da ne otkrivaju njegov identitet jer nema u planu da otkriva.

Prins je u braku sa prvom suprugom, plesačicom Mejte Garsijom, dobio sina koji je preminuo nedelju dana posle rođenja, a posle tragedije, navodno, više nije želeo da ima decu.

S obzirom na to da nema testamenta, bogatstvo bi trebalo da se raspodeli između njegove sestre Tajke Nelson i Prinsovih petoro polubraće, ali sada je moguće da će ostati bez dela nasledstva ako se dokaže da je imao sina. Istina će biti poznata za nekoliko meseci posle DNK analiza.

(Mirror)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track