IVAN MIHAILOVIĆ: Zabluda je da su glumci BOGATI! Ne spavam na parama!
Foto: Promo

Zvezda serije „Vojna akademija“ za Kurir

IVAN MIHAILOVIĆ: Zabluda je da su glumci BOGATI! Ne spavam na parama!

Pop kultura -

Zabluda je da su glumci bogati. To je glupost. Ako ne radiš, kao i u drugom poslu, nema novca, kaže Ivan Mihailović

Glumac Ivan Mihailović, popularni Mirko Klisura iz serije „Vojna akademija“, od večeras će se družiti s gledaocima RTS u novim avanturama.- Projekat „Vojna akademija“ je veoma važan jer promoviše važne životne vrednosti ljubav, prijateljstvo, solidarnost i empatiju. Stojim iza svoje uloge i te ideje. Ne bih rekao da je film koji je bio uvertira za seriju loš. Ne bih da komentarišem odluku reditelja da se ispod njega ne potpiše, ja sam ipak samo glumac - kaže Ivan.

Prvenac... U seriji „metla bez drške“
Prvenac... U seriji „metla bez drške“

Neće da se ženi

U nastavku videćemo i venčanje, ali naš sagovornik još ne planira da stane na ludi kamen.- Porodica je za mene veoma važna. Ne vidim sebe samog, već u braku. Trenutno sam zaljubljen i srećan. Devojka nije iz javnog života - iskren je glumac.Ivana je publika upoznala još kao dečaka u seriji „Metla bez drške“, ali mu je popularnost donela tek uloga kadeta Roma.- Duško Milojević je bio prvi reditelj koji me je primetio. Nakon studija glume snimao sam „Vojnu akademiju“. Ceo život sam govorio da ću biti glumac. Voleo sam da idem u pozorište. Akademiju sam upisao bez veze - objašnjava novi član Ateljea 212 i dodaje:Voli da laje na zvezde- Živim od glume. Postoji velika zabluda da su glumci bogati i da spavaju na novcu. To je velika glupost. Ako ne radiš kao i u drugom poslu, nema novca.Na kraju razgovora pomalo stidljivo priznaje nam u koju je koleginicu bio smrtno zaljubljen.- Voleo sam film „Lajanje na zvezde“. Do ušiju sam tada bio zaljubljen u Natašu Šolak - zaključuje Mihailović.

KolekcionarSLUŠAM PLOČE, A NE RADIOIvan poslednjih godina svaki zarađeni dinar daje na kupovinu ploča.- Ne pripadam generaciji koja je imala prilike da čeka ispred SKC da čuje nove albume. Shvatio sam da mi ne prija da slušam samo muziku s radija, već da volim da čujem ceo jedan album s vinila. Na taj način bolje razumeš muziku.

Ljiljana Stanišić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track