IŽIVLJAVALE SE, GREBALE IH I UDARALE TUPIM PREDMETIMA: Ovi poznati muškarci su trpeli nasilje
Foto: Profimedia

KRV NA SVE STRANE

IŽIVLJAVALE SE, GREBALE IH I UDARALE TUPIM PREDMETIMA: Ovi poznati muškarci su trpeli nasilje

Pop kultura -

Nikada ne biste pomislili da su mnogi svetski poznati muškarci doživeli nasilje od strane žena.

U nedavno objavljenoj knjizi "The Clintons’ War On Women", politički strateg Rodžer Stoun je detaljno opisao da je Hilari sklona nasilju i ispadima pri kojima je vršila teror nad osobljem, tajnim agentima, ali i na suprugu. Ona je tukla Bila, udarala ga je čvrstim predmetima, grebala ga, zbog nje je krvario.

Vatrenu narav ima i britanska manekenka Keli Bruk koja je napala dva bivša dečka. Glumca Džejsona Stetama je udarila 2000. godine na venčanju Madone i Gaja Ričija. Ona je prebila i Danija Kiprijanija nakon što je broj telefona dao jednoj striptizeti.

foto Profimedia
foto Profimedia

Buran odnos imali su i najveća zvezda starog Holivuda Hamfri Bogart i njegova žena Mayo Methot. Ona je bila uverena da je Bogart vara pa ga je gađala biljkama i šerpama. Jednom je zapalila kuću i ubola ga mesarskim nožem u leđa.

Iako dvostruki oskarovac, Robert De Niro, nije varao suprugu Grejs Hajtauer, ona ga je u naletu ljubomore i besa često šamarala.

foto Profimedia
foto Profimedia

Na listi nasilnih žena našla se i američka glumica i manekenka Karmen Elektra čija je veza sa bivšim košarkašem Denisom Rodmanom bila puna afera, čak su jednom bili uhićeni nakon što ga je u napadu ljubomore izmlatila i izgrebala.

(alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track