JEZIVA SUDBINA HOLIVUDSKIH ZVEZDA: Ove slavne ličnosti su IZGUBILE svoju decu!
Foto: Profimedia, AP

Tuga

JEZIVA SUDBINA HOLIVUDSKIH ZVEZDA: Ove slavne ličnosti su IZGUBILE svoju decu!

Pop kultura -

U životu se ljudi susreću sa mnogim poteškoćama i teškim vremenima. Međutim, jedna od najtežih stvari jeste gubitak drage i voljene osobe, a još kada je u pitanju dete, ta bol je takoreći nemerljiva.

Ove javne ličnosti su imale tu nesreću da osete neizmernu bol zbog gubitka deteta.

Silvester StaloneNajstariji sin Silvestera Stalonea, Sage, nađen je mrtav u svojoj kući u Los Anđelesu, 2012. godine. S obzirom na to da je nađen pored praznih bočica raznih lekova, na prvi pogled okolnosti pod kojima je umro su delovale sumnjivo. Ipak, kasnije je otkriveno da je Sage imao problema sa srcem i da je preminuo od infarkta. Imao je samo 36 godina. Nažalost, tragedija u porodici Stalone se nastavila već šest nedelja nakon Sageove smrti, kada je njegova polusestra umrla od raka pluća.

Foto Profimedia
Foto Profimedia

Majk TajsonMajka Tajsona je zaista zadesila užasna tragedija. Njegov sedmogodišnji sin Migel, pronašao je svoju četvorogodišnju sestricu Eksodus - obešenu. Ona je preminula u bolnici, nakon što joj se, dok se igrala, oko vrata omotalo uže sprave za trčanje.

Foto AP
Foto AP

Džon TravoltaNajstarije dete Džona Travolte, koje je imao sa glumicom Keli Preston, bilo je autistično. Dečak (16) je često imao napade, a jedan takav je doživeo dok se kupao u kadi, u njihovoj porodičnoj kući na Bahamima. On je udario glavom o ivicu kade, a doktori su mogli samo da konstatuju njegovu smrt.

Foto Printscreen
Foto Printscreen

Mija FerouS gubitkom ne samo jednog deteta suočila se i glumica Mija Ferou čija je usvojena kći Lark Previn umrla na Božić 2008. godine. Uzrok njene smrti nikada nije službeno objavljen, a u medije je dospeo podatak da se Lark deset godina lečila od AIDS kojeg je dobila zbog zaražene igle u jednom tattoo studiju. Samo osam godina ranije, Mija je izgubila i kći Tam koja je sa svega 19 godina umrla zbog problema sa srcem.

Bil Kozbi

Sin slavnog komičara Bila Kozbija, Enis Vilijam Kozbi, ubijen je 1997. godine.

Foto AP
Foto AP

Erik KleptonČetvorogodišnji sin Erica Kleptona poginuo je 1990. kad je pao s 53. sprata. Konor je pronađen u crvenoj pidžami i papučicama, a pao je naslonivši se na otvoreni prozor spavaće sobe stana u kojem je živio s majkom Lori del Santo. Otac mu je posvetio jednu od najlepših balada – 'Tears in Heaven'.

Foto Beta
Foto Beta

Pirs BrosnanNakon tragedija koje su ga zadesile, Pirs Brosnan na život gleda sasvim drugačije. Kasandra, njegova prva supruga, preminula je 1991. godine od raka jajnika, a 22 godine kasnije, od iste bolesti i njegova ćerka Šarlot.

Profimedia
Profimedia

Kijanu RivsKijanu Rivs i njegova koleginica Dženifer Sajm su započeli vezu 2000. godine, a par je ubrzo saznao da bi trebalo da se ostvare u ulozi roditelja. Na žalost, ona je u osmom mesecu trudnoće izgubila dete, a tragedija ih je samo udaljila pa su okončali vezu.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Bile su na korak od puta bez povratka: Ove zvezde su PREVARILE smrt

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track