Martin Buttrich 6. avgusta na Lovefestu
Foto: PR

Još jedno veliko ime za deseto izdanje festivala ljubavi

Martin Buttrich 6. avgusta na Lovefestu

Pop kultura -

U svojoj rođendanskoj godini Lovefest i dalje ne prestaje sa iznenađenjima, a ovog puta organizatori su na listu izvođača dodali još jedno veliko ime. Martin Buttrich, nemački di-džej i producent 6. avgusta dolazi u Vrnjačku Banju na Fire Stage.

Buttrich je kultno ime u svetu elektronske muzike, a klaberima širom sveta poznat je po svom izuzetnom talentu i umeću za di-džej pultom. Dokaz tome je i nominacija za Gremi nagradu 2003. godine i remix pesme Tori Amosa. Njegovo muzičko putovanje u vodama elektro zvuka počelo je ranih devedesetih godina, a danas više od dve decenije kasnije, zvuk Martina Buttricha je uvek svež i ispred vremena.Zajedno sa svojim kolegom i di-džejom Loco Dice-om koga su beogradski klaberi imali priliku da čuju, Buttrich vodi i razvija izdavačku kuću, čija se etiketa do sada našla na izdanjima izvođača među kojima su Mathias Kaden, Butch, Robert Dietz, Davide Squillace i mnogi drugi.

Uz Buttricha iste večeri na najvatrenijoj bini festivala nastupiće i dvojac Pan-Pot, Robert Dietz, kao i Marko Nastić, Dejan Milićević i Marko Milosavljević. Kupite karte na rateSvim posetiocima koji žele da budu deo najvećeg do sada i jubilarnog izdanja Lovefesta, organizatori su omogućili kupovinu karata na tri rate, a ponuda važi i za akciju u okviru koje možete kupiti tri karte i četvrtu dobijate besplatno. Svi oni koji sebi žele da obezbede najbolji pogled na najveću festivalsku binu, VIP karte mogu kupiti po ceni od 39 EUR, a akcija je ograničena samo na prvih 100 kupaca. Ulaznice se mogu naručiti na kućnu adresu putem sajta www.lovefest.rs.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track