KAD PRE? Selena Gomez se povlači sa scene! Bojim se, moram da preispitam svoj život!
Foto: Profimedia

Holivudski tračevi

KAD PRE? Selena Gomez se povlači sa scene! Bojim se, moram da preispitam svoj život!

Pop kultura -

Pevačica Selena Gomez se rasplakala na bini, a zatim poručila obožavaocima da više ne može da se poveže sa svojom muzikom, ali ni sama sa sobom.

"Bojim se. Moram preispitati svoj život. Razmisliti ko sam ja zapravo. Nikada vas nisam lagala pa neću niti sad", poručila je fanovima Selena (24).

Pevačica je napisala dramatičnu poruku na društvenoj mreži i zbunila fanove koji se pitaju hoće li Gomez nastaviti sa karijerom ili će se povućisa scene. Ona se rasplakala na sceni u Jakarti, a svi su se zabrinuli za njeno zdravlje jer se od tinejdžerskih dana bori s depresijom.

"Odlazim na terapije. Ljudi su mi u lice govorili da sam debela. Bilo je grozno! Javno su me kritikovali zbog debljine i to me je uništilo", rekla je tada Gomezova.

Pevačica je spas potražila i u veri. Objasnila je da oseća duhovnu prazninu i da je to razlog zbog kog se suočava s brojnim problemima.

"Za vreme boravka na rehabilitaciji naučila sam ponešto o duhovnim aspektima i odlučila da ih istražim", rekla je Selena. Pre tri godine pauzirala je karijeru i tad je počelo nagađanje. Neki su posumnjali da je trudna, drugi su obašnjavali da boluje od depresije, a treći su njenu pauzu povezivali sa Džastinom Biberom.

Razlog za sve bila je bolest zbog koje je Selena morala da promeni način života.

"Bolujem od lupusa i zbog toga mi je teško da se nosim sa svim ovim", rekla je pevačica

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track