KEJT MOS NAŠLA MUŽA NA GUGLU: Kako su se upoznali slavni parovi
Foto: Profimedia

HIT

KEJT MOS NAŠLA MUŽA NA GUGLU: Kako su se upoznali slavni parovi

Pop kultura -

Manekenka je našla srodnu dušu dok je na internetu tražila dečka za jednu noć! Ris Viderspun se udala za druga svog pijanog udvarača, a Met Dejmon je odlepio za konobaricom

Mnogi slavni parovi imaju zanimljive ljubavne priče. Neki su se upoznali na „staromodan“ način - posle nekoliko „slučajno“ razmenjenih pogleda muškarac je prišao devojci, ubrzo su shvatili da su stvoreni jedno za drugo i stali su pred oltar.Međutim, ima i onih koji su bračnog partnera upoznali na neobičan način.Kejt Mos i Džejmi HajnsManekenka je rokera upoznala zahvaljujući Guglu! Kejt je na internetu tražila dečka za jednu noć i naletela baš na Džejmija. Veoma joj se svideo, 2011. su stali pred oltar, a godinu dana kasnije dobili su ćerku Lili Grejs.

Džim Tot i Ris Viderspun

Lovac na talente je glumicu upoznao kada joj se izvinjavao u ime svog pijanog prijatelja, koji joj se nabacivao. Posle samo nekoliko meseci su se venčali i ubrzo dobili sina Tenesija. Ris iz prvog braka s Rajanom Filipom ima ćerku Avu i sina Dikona.

Met Dejmon i Lusijana Baroso

Ovaj par upoznao se u jednom baru u Majami Biču 2003. Ona je tada radila kao konobarica, a on je snimao film. Nakon dve godine venčali su se u Njujorku i dobili tri devojčice: Zavalu, Džiju i Stelu.

Žizel Bundšen i Tom Brejdi

Najplaćeniju manekenku sveta i igrača američkog fudbala upoznao je zajednički prijatelj i odmah se rodila ljubav na prvi pogled. Period od prvog kontakta do svadbe trajao je manje od dve godine. Par je u braku sedam godina i ima sina Bendžamina i ćerku Vivijan.

Dejvid i Viktorija Bekam

Bivši fudbaler je pevačicu prvi put zapazio u spotu njene grupe Spajs grls. I odmah je uspeo da je smuva. Venčali su se 1999. i otad su jedan od najmoćnijih parova u svetu slavnih. Imaju sinove Bruklina Dejvida, Romea Džejmsa, Kruza Dejvida i ćerku Harper Seven.

Vil Smit i Džejda Pinket

Glumica je kolegu upoznala kao 19-godišnjakinja na audiciji za seriju „Princ sa Bel Era“, ali su se smuvali tek nekoliko godina kasnije.- Dugo smo bili prijatelji. Jednom smo izašli na večeru i primetila sam njegovu transformaciju iz „šašavog“ klinca u odgovornog muškarca - rekla je Džejda, koja s Vilom ima sina Džejdena i ćerku Vilou.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track