KRAJ VELIKIH LJUBAVI: Oni su se razveli u 2015. godini
Foto: Beta Ap

Pukle tikve

KRAJ VELIKIH LJUBAVI: Oni su se razveli u 2015. godini

Pop kultura -
Kao i lepi događaji, 2015. godinu su obeležili su i razvodi poznatih ličnosti. O ovih 5 razvoda su pisali svetski mediji, a skandalozne priče i dalje pune novine.

Gven Stefani i Gevin Rosdejl - Pevačica Gven Stefani je u novembru stavila tačku na brak s Gevinom Rosdejlom. Nakon 13 godina braka, sve se srušilo zbog afere sa dadiljom. Ovaj razvod je mnoge iznenadio jer su u javnosti Gven i Gevin delovali kao savršen par. Par ima troje dece, a spekuliše se da je pevačica ponovo u drugom stanju sa novim dečkom.

Foto Profimedia
Foto Profimedia

Dženifer Garner i Ben Aflek - Nakon dugog razmišljanja glumački par je doneo odluku da se razvede. Ovaj poznati par pratila je slika skladne i neuništive desetogodišnje ljubavi, iza čega su se krili glumčevi problemi s alkoholizmom, ali i prevara sa dadiljom. Prema pisanju američkih medija, brak se raspao zbog Benovog neverstva.

Foto Profimedia
Foto Profimedia

Gvinet Paltrou i Kris Martin - Američka glumica Gvinet Paltrou i britanski pevač Kris Martin, frontmen grupe "Koldplej",u aprilu su se zvanično razveli. Njihov brak je trajao 12godina, a do kraja je došlo zbog plavuše - Kejt Hadson, koja je postala veoma bliska s Martinom. Njih dvoje su ostali u dobrim odnosima zbog dece, ćerke Epl i sina Mozesa.

Foto Beta
Foto Beta

Hale Beri i Olivije Martinez - Američka glumica Hale Beri i francuski glumac Olivije Martinez su se razveli jer Martinez nije mogao da se izbori sa uspehom svoje supruge. Svu pažnju posvećuju zajedničkim sinom Mozesu, a Hale brine i o ćerki Nali, koju je dobila s bivšim partnerom Gabrijelom Obrijelom i nad kojom ima puno starateljstvo.

Foto Profimedia
Foto Profimedia

Pamela Anderson i Rik Salomon - Pamela Anderson je do 2015. bila u braku i to zbog druge šanse koju je dala profesionalnom igraču pokera Riku Salomonu. Njih dvoje suse prvi put venčali 2007. godine, ali su se nakon dva meseca od venčanja rastali. Početkom 2014. godine su se pomirili, a posle šest meseci Pamela je zatražila razvod.

Foto Fejsbuk
Foto Fejsbuk

Megan Foks i Brajan Ostin Grin - Glumački par se rastao posle 11 godina veze, navode strani mediji. Kako izvori blisku paru govore, bračni par nije zajedno već 6 meseci i to zbog dugih svađa oko glumičine karijere.

(accesshollywood.com)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track