KRITIČNO: Ćerka Vitni Hjuston u veštačkoj komi, lekari se bore za njen život!
Foto: Ap Rojters

Policija još istražuje

KRITIČNO: Ćerka Vitni Hjuston u veštačkoj komi, lekari se bore za njen život!

Pop kultura -
Bobi Kristina Braun, koja se veoma teško bori sve ove godine sa iznenadnom smrću majke, nalazi se na intenzivnoj nezi, a suprug Nik ju je pronašao u kadi punoj vode bez znakova života

Ćerka Vitni Hjuston i Bobi Brauna u kritičnom je stanji i trenutno se nalazi u bolnici, gde se lekari bore za njen život. Bobi Kristina Braun (21) probonađena je juče u svojo kući u kadi punoj vode bez znakova života. Nju je pronašao njen suprug Nik Gordon i pružio je prvu pomoć dok nije stigla policija i Hitna pomoć.

Bobi Kristina je stavljena u veštačku komu pošto su lekari primetili otok na mozgu.

Ćerka Vitni Hjuston, koja se još uvek bori sa iznenadnom smrću majke, nalazi se na intenzivnoj nezi, a Nik, koji ju je pronašao, rekao je da ne zna šta se desilo.

"Ne znamo šta se desilo, ne znamo zašto nije davala znakove života", rekao je Gordon.

Njen otac Kris Braun tvrdi da njegova ćerka nije imala problema sa drogom. "Krisi se ne drogira, nije pila ili se drogirila i ostavila je cigarete", rekao je njen otac.

Policija još istražuje šta se desilo u domu Bobi Kristine i Nika Gordona.

http://www.youtube.com/watch?v=fwrLQxHMKt8

Podsetimo, diva Vitni Hjuston, Kristinina majka, pronađena je mrtva u kadi pre tri godine u Kaliforniji. Vitni je umrla u 48. godini, pronađena je u kadi hotelskog apartmana 434 „Beverli Hilton“ hotela, bez svesti i utopljena u vodu. Kao neposredan uzrok smrti navedeno je slučajno davljenje. Kancelarija okružnog mrtvozornika Los Anđelesa je za uzrok smrti navela davljenje i posledice srčane bolesti i upotrebe kokaina.

http://www.youtube.com/watch?v=fPgNVdcyRLY

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track