KRVOPROLIĆE U VILI SLAVNE MANEKENKE: Provalnik upao na posed Mirande Ker i nožem ubo čuvara u oko
Foto: Profimedia

Horor

KRVOPROLIĆE U VILI SLAVNE MANEKENKE: Provalnik upao na posed Mirande Ker i nožem ubo čuvara u oko

Pop kultura -

U manekenkinom domu u Malibuu, gde živi sa sinom Flinom, sinoć se odigrala prava drama. Provalnik je teško povredio čuvara, koji ga je upucao četiri puta.

Na sreću, u trenutku napada Miranda Ker (33) i njen petogodišnji sin nisu bili kod kuće kada je u petak pre podne provalnik preko ograde ušao u njeno imanje u Malibuu.

Kada se našao unutar imanja, sukobio se sa čuvarom i ubo ga u oko, a čuvar ge je upucao četiri puta, od čega jednom i u glavu. Obojica su u bolnici u Los Anđelesu i nemaju povrede opasne po život.

"Policija je reagovala na pucnjavu u Malibuu. Otkrili su da se čuvar fizički sukobio s provalnikom. Čuvar je uboden u lice i ima manje povrede. On je pištoljem upucao provalnika nekoliko puta u glavu i torzo. Ni jedan nama povrede opasne po život", stoji u izvještaju PR tima šerifove kancelarije u Los Anđelesu.

Policija nije mogla potvrditi je li u vreme napada još neko bio na imanju, a u medijima se pojavila informacija i da je napadač beskućnik. Celi sukob odigrao se u dvorištu poseda. Napadu je svedočio sused zajedno s nekoliko radnika koji su odmah priskočili u pomoć povređenom čuvaru.

"Provalnik je i nakon što je upucan još mahao nožem i pokušao napasti čuvara", rekao je sused manekenke, koji se predstavio samo kao Džeri.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track