KUĆA BLUDA I RAZVRATA: U vilu njegovog oca svi žele da uđu, ali na njega je to ovako uticalo
Foto: Profimedia

Sin poznatog Plejboja

KUĆA BLUDA I RAZVRATA: U vilu njegovog oca svi žele da uđu, ali na njega je to ovako uticalo

Pop kultura -
Osnivača jednog od najuticajnijih brendova današnjice "Plejboja" možda zaseni njegov naslednik, sin Kuper Hefner (24), koji je postao deo očevog carsta

Kad biste muškarce pitale šta je za njih život iz snova, većina, ako ne i svi odmah bi rekli život Hjua Hefnera.

Osnivača jednog od najuticajnijih brendova današnjice "Plejboja" možda zaseni njegov naslednik, sin Kuper Hefner (24), koji je postao deo očevog carsta.

Kuper Hefner, sin iz drugog braka Hjua Hefnera sa Kimberli Konrad, u očevu poslovnu imperiju ušetao je kao student. A onda tu i ostao. Danas je ambasador ovog brenda, putuje u svetu i kako jee rekao izvršni direktor "Plejboja" Skot Flanders na poslovanje kompanije ima tihi, ali značajan uticaj. Flaner je poslovnu viziju Kupera Hefnera uporedio sa mladalačkom vizijom njegovog oca. "Plejboj" stalno vodi računa o interesima publike od 18 do 34 godine, a mlađani Hefner odlično zna šta interesuje mlade čitaoce.

"Plejboj vila je meni na kraju postala tradicionalni dom iako je za mene i mog brata bila daleko od onoga što se podrazumeva pod tim određenjem, posebno dok su moji roditelji bili zajedno", rekao je Kuper Hefner za "Business Insider" prošle godine.

Foto Prodimedia
Foto Prodimedia

Za njega i brata Marstona žurke u Plejboj kući bile su veoma primamljive. "Kao svaki tinejdžer koji ima 13, 14, 15 godina, a čiji roditelji prav Božićnu zabavu, ja sam se skrivao kod stepenica i pokušavao da saznam šta se dešava na njoj i zbog čega nisam pozvan", dodao je Kuper.

Kad je reč o nasledniku Hjua Hefnera, neizostavna su pitanja šta on misli o ženama. Kako je izjavio, zna da mnogi misle da život sina tako moćnog muškarca, sina koji je uvek okružen devojkama, neodoljiva i jedina moguća opcija za njega. Međutim, Kuper bi voleo da upozna devojku sa kojom bi osetio onu posebnu vezu i koja bi život učinila boljim.

"Moj otac je meni i bratu govorio da nije pogrešno biti u braku i imati nekog sa strane, već da je pogrešno lagati o tome", rekao je on. Kuper je istakao da takav stav dovoljno govori o hrabrosti njegovog oca da bude ono što zaista jeste. "Kad pronađeš nekog ko ti odgovara, želiš da uspe veza sa tom osobom", dodao je on.

Nije ni mlad Hefner imun na zabavu, ali veruje da će ga sa godinama želja za avanturama proći. Njegovog oca nikad nije. Brak Hjua Hefnera sa njegovom majkom trajao je od 1989. do 2010. godine, dve godine posle razvoda oženio se Kristal Haris, sa kojom je i danas u braku.

Foto Profimedia
Foto Profimedia

(BlicŽena)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track