Žestoki zvuci rasparali Rumuniju

(KURIR TV) SKANK ANANSI I HLADNO PIVO ZAPALILI TEMIŠVAR! Spektakularno završen Revolution festival

Exit 2018 -

Drugi po redu Revolution festival ispunio visoka očekivanja

1 / 9 Foto: Luka Radovanović

Da li je prethodni dan festivala ispio energiju posetilaca? Možda, ali je onda "Hladno pivo" sigurno okrepio posrnulu publiku. Provereno dobra svirka samo je potvrdila ono što smo već znali - zagarantovani kvalitet.

Kad su pankeri završili nastup, nazdravili su i sišli sa Guru stejdža u publiku - na red dolazi "Planet of Zus" (Planet of Zeus).

Grčka stoner-sladž metal senzacija je, za relativno kratko vreme, od lokalnog benda iz Atine postala sila koja je pokorila bine širom Evrope. U Beogradu su bili krajem prošle godine.

Isto su učinili i na Revolution festivalu - trebalo im je manje od 3 minuta da i ovu publiku preobrate u svoje fanove."Planet of Zus" (Planet of Zeus) zaista nisu sa ove planete:

Sledeći nastup možda se i najviše iščekivao. Taman kad su prvi redovi počeli da gunđaju zbog kašnjenja, na binu je skočila Skin iz "Skank Anansi" (Skunk Anansie) i začepila usta svim skepticima.

Ovo je jedan od onih nastupa koji ostaju sa vama ceo zivot. Ostali smo bez teksta... Bukvalno!

Pionir elektronike, Maxim iz "Prodižija" (The Prodigy) pokazao je da je di-džej pult pod njegovim šakama izvor dobre žurke.

Nakon dva dana odličnog provoda, Revolution festival u Temišvaru je završen u znaku dobre energije i fenomenalne atmosfere. Exit tim je i ovog puta doveo fantastične izvođače, među kojima je svako mogao da pronađe nešto po svom ukusu.

Luka Radovanović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track