Žurka počinje

(KURIR TV) SVE SPEMNO ZA NAJVEĆI SPEKTAKL: Pogledajte kakva je atmosfera pred početak Exita

Pop kultura -

Direktor i osnivač EXIT festivala Dušan Kovačević izjavio je da je sve spremno za početak ovogodišnjeg EXIT-a, za koji je rekao da će biti najveći spektakl do sada na Petrovaradinskoj tvrđavi.

Kovačević je rekao da sve posetioce na Petrovaradinskoj tvrđavi očekuju brojna iznenađenja, među kojima i niz stvari sa kojima do sada nisu imali prilike da se susretnu na EXIT-u.

"Najveće iznenađenje neću otkriti i ostaviću da ga otkriju sami posetioci i da se uvere da se stvarno radi o velikom iznenađenju", rekao je Kovačević.

Prema njegovim rečima, na Petrovaradinskoj tvrđavi za ovogodišnji festival je postavljeno više od 30 bina i različitih festivalskih zona.

Kovačević je kazao da pored glavne festivalske bine i dens arene na koje su posetioci već navikli, ove godine će biti organizovana "Planeta piva", zatim planetarijum koji će otvoriti vrata za sve one koji žele da posmatraju vasionu, a na EXIT se vraća i "Zip line".

"Tvrdava će biti ukrašena kao nikada do sada i sve govori da nas očekuje zaista najbolji EXIT do sada", istakao je Kovačević.

Foto Kurir
Foto Kurir

On je posebno naglasio da je na tvrđavu stiglo novo trenutno najmodernije ozvučenje na svetu i po prvi put u Evropi biće instalirano baš na EXIT-u.

"To je nešto što je do sada neviđeno na našim prostorima i EXIT festival će biti u prilici da prvi ponudi za nekoliko nivoa kvalitetniji i bolji zvuk nego što je to bio slučaj do sada i što je bilo uobičajeno u Evropi. To je nešto što se zaista mora čuti", istakao je Kovačević.

Foto Kurir
Foto Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track