Ledi Gaga u situaciji u kojoj su se mnoge pripadnice nežnijeg pola našle bezbroj puta... (FOTO)
Foto: Profimedia

Devojke, ona je jedna od nas!

Ledi Gaga u situaciji u kojoj su se mnoge pripadnice nežnijeg pola našle bezbroj puta... (FOTO)

Pop kultura -

Iako je superzvezda, ona nije izgubila osećaj za realnost - ima i svoje male rituale i trenutke kad se ponaša kao bilo koja druga devojka njenih godina.

Ledi Gaga je obradovala svoje obožavaoce dvema fenomenalnim fotografijama. Talentovana pevačica je najpre odala počast Naomi Kembel povodom njenog rođendana podelivši na Instagramu svoju izazovnu fotografiju inspirisanu lepotom Crne pantere.FOTO:

Međutim, druga fotografija je ono što je oduševilo sve devojke!

Na njoj Lejdi Gaga pokazuje da pored neizmerne kreativnosti poseduje i smisao za humor. Ona se, naime, naslonila na pult u supermarketu i otkrila da čak i ona - uprkos svojoj fenomenalnoj liniji - obožava se opusti uz dobar zalogaj.

U opisu slike je napisala: "Gde svaka mlada Italijanka ide da se presabere."FOTO:

Izvor: Glossy.rsSa sajta Glossy.rs pročitajte i:Ona je britanska princeza, ali je modna kraljica: Kejt Midlton jednostavnom haljinom pokazala kako nositi najpopularniji trend 2017.Pevala je misleći na pokojnog supruga, a ceo svet je plakao: Zbog nastupa Selin Dion, milioni se naježili i u suzama setili svoje najveće ljubavi (VIDEO)Obično neobičan dan: Ovako izgleda kada baš u tvoj restoran svrati Hju Džekmen (FOTO)Beskrajna sreća na jednoj fotografiji: Deca Džej Zija i Bijonse još nisu došla na svet, a već su okružena ljubavlju (FOTO)Besplatni saveti evropske boginje stila: 5 modnih lekcija koje smo naučili od Viktorije Bekam (FOTO)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

ELLE: Wedding editorijal koji otkriva najnovije trendove venčanica

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track