LEGENDARNI FILMOVI IZ OSAMDESETIH: Vaša deca moraju ovo da gledaju, a vi ste tu da im pokažete!
Foto: Printskrin

Lektira!

LEGENDARNI FILMOVI IZ OSAMDESETIH: Vaša deca moraju ovo da gledaju, a vi ste tu da im pokažete!

Pop kultura -

Možda moda 80-ih nij enešto što želimo ponovo, ali priče iz filmova su hit i dan danas i deci mogu da daju osećaj kakav je nekada bio život pre mobilnih telefona, poruka, Interneta, zajedno sa nekim sjajnim životnim lekcijama.

Pogledajte koje filmove treba da dodate na listu porodičnih filmova za subotu uveče!1. "The Great Mouse detective"Animirani film iz 1986. godine Volta Diznija, prvi put pušten u bioskopima 2. jula 1986. Bazil, miš Šerlok Holms, istražuje otmicu proizvođača igračaka i otkriva vezu sa svojim najvećim neprijateljem, Profesorom ratiganom. Glavni likovi su miševi i pacovi u Viktorijanskom Londonu.

2. "Muppets Take Manhattan"Američka muzička komedija iz 1984. godine u režiji Franka Oza. Kermit Žabav, Mis Pigi, Fozi Medved i ostatak Mapetovaca diplomirali su na Danhurts koledžu tako što su zabavljali svoje kolege sa teatralnom produkcijom Menhetan melodija.

3. Povratak u BudućnostAmerički naučno-fantastični avanturistički film u režiji Roebrta Zemekisa. Glume Majkl Džej Foks kao tinejdžer Marti MekFlaj koji se vraća kroz vreme u 1955. godinu, gde upoznaje svoje roditelje dok su išli u školu i slučajno postaje simpatije njegove majke.

4. Ko je smestio Zeki Rodžeru!Film iz 1988. godine je akciono-animirani film pun fantazije i komedije. Priča priču o privatnom detektivu Ediju valijantu koji je uključen u misteriju sa Zekom Rodžerom i listom crtaća uključenih u ubistvo!

5. "Fox and the Hound"Američki animirani film iz 1981. godine i priča priču o dva čudna prijatelja, crvenoj lisici po imenu Tod i basetu Koper koji se bore da održe svoje prijateljstvo uprkos instinktu i društvenih pritisaka.

(Top rated Viral)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track