LEGENDE U KIKINDI: Dame nas vole jer nismo patetični
Foto: Saša Urošev

Dan žena

LEGENDE U KIKINDI: Dame nas vole jer nismo patetični

Pop kultura -
Pored hitova „Ne veruj“, „Četrdesete“, „Ne pitaj“, „Zbog tebe“, „Tamburaši“ i „Točak života“, publika je čula i nekoliko novih pesama

Grupa Legende nastupila je u Kikindi na besplatnom koncertu povodom Dana žena. Ivan Milinković i „legendarni momci“ podarili su damama nezaboravno veče.

- Mnogo puta smo nastupali u Kikindi. Poslednji koncert održali smo 2008. Osam godina docnije, i to baš 8. marta, družili smo se s našom vernom publikom. Utisci su predivni. Dame su očigledno prepoznale naše viđenje niti koja povezuje muškarce i žene. U svakom kutku Srbije, regiona, ali i bilo gde u svetu, one na isti način konzumiraju našu muziku, ali i stihove. Oni su životni, istiniti, i u njima nema ni trunke patetike - rekao je Marinković.Pored hitova „Ne veruj“, „Četrdesete“, „Ne pitaj“, „Zbog tebe“, „Tamburaši“ i „Točak života“, publika je čula i nekoliko novih pesama.- Drago nam je što je i publika u Kikindi izuzetno lepo prihvatila našu novu pesmu „Stara lipa“. Baš je ubitačna za gastarbajtere. Njih gađa pravo u dušu - priznao je Ivan. (S. U.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track