LINDZI LOHAN ODLEPILA: Optužila verenika je vara sa modnom dizajnerkom i otkrila da je trudna
Foto: PRofimedia

Holivudski tračevi

LINDZI LOHAN ODLEPILA: Optužila verenika je vara sa modnom dizajnerkom i otkrila da je trudna

Pop kultura -

Diznijeva zvezda Lindzi Lohan nekoliko puta bila je na lečenju od zavisnosti, a odrađivala je i zatvorsku kaznu. Sada je nesrećna jer misli da je verenik vara, a ubeđena je da je to uradio sa prostitutkom.

"Ovo mi se događa prvi put u životu. Prevario me s prostitutkom", napisala je posrnula gumica ispod videa koji je objavila na svom Instagram profilu, a koji je posle izbrisala.

Lindzi Lohan se naljutila kad joj je neko poslao fotografije i videa verenika Egora Tarabasova kako se u noćnom klubu zabavlja s prijateljima i to u društvu modne dizajnerke Daše Peškevine. Glumica je dizajnerku nazvala ruskom ku.vom, a objavila je i njen mejl i kućnu adresu, a ispod te fotografije napisala je ime Donalda Trampa i Vladimira Putina aludirajući na to da dizajnerka prodaje svoje telo.

I taman kada su korisnici društvenih mreža pomislili da situacija ne može biti komplikovanija, Lindzi je na Tviteru postavila fotku iz filma "Labor Pains" u kojem je tumačila trudnicu i kratko napisala, "Trudna sam".Glumica se kasnije nije oglašavala i tako ostavila čitav svet u nedoumici.

Lindzi i ruski milijarder upoznali su se pre 11 meseci na žurki. Zaprosio ju je nakon pola godine veze, ali to nikad nisu priznali. Egor je sin bogatog ruskog građevinskog preduzetnika, koji živi u Londonu gde prodaje nekretnine.

Foto: Twitter
Foto: Twitter

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track