LINDZI LOHAN OTKRILA KAKO JU JE DEČKO MALTRETIRAO: Hteo je da mi baci kiselinu u lice
Foto: Printskrin/Instagram

Strašno!

LINDZI LOHAN OTKRILA KAKO JU JE DEČKO MALTRETIRAO: Hteo je da mi baci kiselinu u lice

Pop kultura -

Glumica Lindzi Lohan našla se u centru skandala kada ju je u julu na terasi u zajedničkom apartmanu udario verenik Igor Tarabasov. Par se pomirio nakon burne svađe i otišao na Mikonos, kako bi popravili odnose, ali do toga nije došlo.

Lindzi se prošlog septembra verila za bogatog Rusa Igora Tarabasova, a Lohanova je konačno progovorila o svim problemima u intervjuu koji je dala za rusku televiziju Channel One, za koji je navodno uzela 700.000 evra.

"Otišla sam da spavam, a on je provalio u moju kuću. Počeo je da me davi. Mislila sam da će da mi baci kiselinu u lice! Nekako sam se otrgla i istrčala na terasu. "Ubiće me! Pozovite policiju!", vikala sam! Srećna sam što sam došla u Mosku da govorim o ovome", rekla je glumica.

Foto: Printskrin/Instagram
Foto: Printskrin/Instagram

Tarabsov zvao Lindzi i zamolio je da ne priča javno o njihovim problemima, međutim njegovi portparoli su izjavili da je Igor na odmoru u Grčkoj i da nije u kontaktu sa bivšom verenicom.

"Do mene je došlo da će moja bivša verenica Lindzi Lohan dati izjavu za ruske medije i da će pokušati da me diskredituje davanjem lažne slike o našem odnosu. Naša veza se završila u julu ove godine, a vikend posle raskida bio je obeležen pogrešnim portretiranjem naše veze. tada nisam želeo da komentarišem te navode, ali sada želim da kažem da ništa od toga nije tačno", ističe Igor.

Inače, Lindzi je nedavno izjavila da je trudna, zbog čega su Igora svi napali jer maltretira ženu koja nosi njegovo dete.

Foto: Printskrin/Insatgram
Foto: Printskrin/Insatgram

(Daily mail)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track