LJUBAV I MODA: Beba Lončar je i dalje najlepša
Foto: Luka Šarac, Profimedia

Sjaj zvezda Raspevana premijera mjuzikla

LJUBAV I MODA: Beba Lončar je i dalje najlepša

Pop kultura -

Bez plastike Slavna glumica sinoć je upoznala svoju naslednicu Ninu Janković u predstavi „Ljubav i moda“, a i dalje mnogim ženama može da parira po lepoti

Ružičasto vreme, „vespe“, karo haljinice i šlageri ponovo su viđeni u Beogradu na premijeri novog mjuzikla „Ljubav i moda“, rađenom po istoimenom kultnom filmu iz šezdesetih godina prošlog veka.Nakon skoro deceniju crvenim tepihom ispred teatra Madlenijanum prošetala je Beba Lončar (74), čuvena Sonja Ilić, koja je zbog svoje lepote nekada bila san svakog tinejdžera u Jugoslaviji. I dalje podjednako lepa, zavodljiva i prirodna, stigla je da vidi svoju naslednicu Ninu Janković.- Predstava mi se mnogo dopala. Nisam poznavala ovu decu, ali su napravili sjajan posao. Stiže Nina, idem da je zagrlim i da joj čestitam - rekla je Beba i poletela svojoj naslednici u ulozi Sonje Ilić u zagrljaj.Ne možemo da se otmemo utisku da je, kao i mlada studentkinja arhitekture, i Beba Lončar i dalje najlepša žena u Be-ogradu.

Više od 10 minuta trajao je aplauz za sjajnu ekipu koji su predvodili Andrija Daničić, Katarina Gojković, Bane Tomašević, Tamara Aleksić, Stevan Piale, Dušan Šarenac i drugi. Publika je zapevala Đuzinu „Devojko mala“ ili himnu „Beograde“.Premijeru nisu propustili ni Ljilja Stepanović, Jelisaveta Karađorđević, Branka Pujić, Filip Cepter, Minja Subota i drugi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track