Maceo Plex, Loco Dice i Chris Liebing dolaze na festival ljubavi

LOVEFEST

Maceo Plex, Loco Dice i Chris Liebing dolaze na festival ljubavi

Pop kultura -

Lovefest, jedan od najvećih muzičkih festivala u regionu pod sloganom #NextLevel od 3. do 5. avgusta doživeće svoje jedanaesto izdanje u Vrnjačkoj Banji, a publici su konačno poznata imena prvih izvođača.

Ovogodišnje izdanje Lovefesta i programa na najvatrenijoj bini festivala zasigurno će ostati upamćeno po nastupu jednog od najpoznatijih izvođača na svetu Maceo Plexa. Još jedan od izvođača, bez kojeg je nemoguće zamisliti line up svetskih festivala je i Loco Dice. Nemački di-džej i producent poznat je po veštoj kombinaciji hip-hopa i elektronske muzike, a posle dve godine ponovo se vraća u Srbiju. Na Lovefest Fire Stage stiže i Luciano, izvođač koji je svojim talentom i specifičnim zvukom definisao elektronsku muziku današnjice. Carl Craig, koji je fanovima Lovefesta poznat po svom legendarnom nastupu iz 2013. godine, imaće priliku da posvedoči kako je festival izgledao pre gotovo pola decenije, a kako izgleda danas uz više od 100.000 posetilaca.

Među kultnim svetskim imenima koje će Lovefest Fire Stage ovog leta ugostiti su i Chris Liebing, Marcel Dettmann, Matador, Valentino Kanziani, Rodrigues Jr., Jay Clarke, Rick Maia i mnogi drugi.

Mall Grab, tenutno najtraženiji izvođač u svetu underground muzike, koji je gotovo preko noći postao zvezda, po prvi put posetiće Srbiju i premijerno nastupiti na Energy Stage-u. Zvezda najveće underground bine u regionu ovog leta je svakako Joe Claussell, čovek koji je svoje emocije i neponovljivi talenat pretočio u ploče, koje su obišle ceo svet. Još jedan od pionira tehno muzike na ovoj bini biće i DJ Deep, a tokom tri dana nastupiće i Moomin, DVS1, kao i Jamie 326.

Ljubitelje rok i hip-hop muzike, ove godine čekaju brojna imena iz celog regiona, a najava programa Live Stage-a najavljena je za kraj marta.

Od kada je objavljena prodaja, ulaznice po ceni od 19 EUR rasprodate su za manje od tri nedelje, a novi trodnevni paketi po ceni od 24 EUR dostižu nove rekorde prodaje. Prema najavama organizatora, zbog veoma brze prodaje druge faze, cena karata će uskoro biti 27 EUR, a ulaznice se mogu naručiti na kućnu adresu putem sajta www.lovefest.rs ili kupiti u svim poslovnicama Eventima i Gigstixa.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track