Maleni princ nije mogao da zadrži suze: Zašto je Kejt Midlton izgrdila Džordža usred venčanja godine
Foto: Profimedia

OVAKVU JE JOŠ NISMO UPOZNALI

Maleni princ nije mogao da zadrži suze: Zašto je Kejt Midlton izgrdila Džordža usred venčanja godine

Pop kultura -

Vojvotkinja od Kembridža je na venčanju svoje sestre Pipe bila zadužena za brigu o najmlađima koji su imali važan zadatak. Međutim, jedan od njih bio je neposlušan...

Kejt Midlton je sve vreme nadgledala grupu dečaka i devojčica koji su nosili cveće identično obučeni, a kako su svi mlađi od pet godina bilo je jasno da neće sve ići glatko.

Vojvotkinja od Kembridža sve vreme je držala stvari pod kontrolom, pokazivala mališanima, među kojima su bili njen sin Džordž i ćerka Šarlot, da budu tihi i brinula da sve prođe u najboljem redu.

Međutim, maleni Džordž bio je nepažljiv, pa je napravio grešku zbog koje je Kejt morala da reaguje kao svaka prava mama.

Pojedini portali došli su do fotografija uplakanog Džordža, pa su se mnogi pitali o čemu je reč. Kasnije se pojavio snimak koji bi mogao biti povezan s tim incidentom - naime, njegova mama ga je javno izgrdila.

Ponovo je pokazao da je veliki džentmlen: Rodžer Federer na sjajan način zabavljao goste na venčanju Pipe Midlton

Na snimku koji je objavio sajt Metro vidi se kako, dok ostali mališani mirno stoje, Džordž trčkara oko svoje tetke Pipe i u jednom trenutku joj staje na prelepu belu venčanicu vrednu čak 40.000 funti. Potom se vidi kako vojvotkinja od Kembridža grdi naslednika britanskog trona.

Kako je napisao Metro, budući kralj nije delovao srećno zbog toga.

Izvor: Glossy.rsSa sajta Glossy.rs pročitajte i:Za još 100 nasmejanih: Novak Đoković navršio 30-u, a prisećajući se ovih momenata čitav svet sa zadovoljstvom slavi (FOTO)

Svi pogledi biće uprti isključivo u vas: 5 načina da zelenom haljinom šarmirate sve u prostoriji

Malo koja mama bi zadržala suze: Adrijanu Limu kod kuće dočekalo najlepše iznenađenje (FOTO)

Ona je ta koja diktira trendove: 5 fenomenalnih lekcija o stilu koje smo naučili od Dženifer Lopez (FOTO)

Ogromna tetovaža na stomaku u poodmakloj trudnoći: Bijonse organizovala baby shower i svojim izdanjem zaprepastila javnost (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track