MARAJA KERI KAŽE DA JE NESPOSOBNA ZA PREŽIVALJAVANJE: Ne razumem ljude koji rade u kancelarijama
Foto: Printskrin/Instagram

Holivudski tračevi

MARAJA KERI KAŽE DA JE NESPOSOBNA ZA PREŽIVALJAVANJE: Ne razumem ljude koji rade u kancelarijama

Pop kultura -

Novogodišnji nastup Maraje Keri (46) nešto je što pevačica sigurno što pre želi zaboraviti. Pevačica je nastupala je u sklopu novogodišnjeg programa, a već nekoliko sekundi nakon početka nastupa pojavili su se problemi. Maraja je trebala izvesti nekoliko pesama i to na plejbek.

No, kako sama nije čula pesmu u slušalici, nije mogla da je prati, pa se ostatak 'nastupa' jednostavno izvinjavala brojnoj publici, a sada se u intervjuu za Rolling Stone ponovo osvrnula na ovaj nemili događaj.

"Nije bilo pomoći. To je nešto što ne mogu objasniti celom svetu jer neće razumeti, to je nešto čime se oni ne bave", rekla je pevačica i dodala:

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

"To je isto kao što ja ne razumem ljude koji rade u kancelarijama i kako to rade. Ne mogu, nesposobna sam za život u stvarnom svetu i preživljavanje".

Isto tako, optužila je producente koji, tvrdi, nisu preuzeli odgovornost za ono što se dogodilo.

"Bila sam jako uznemirena zbog toga, ali to je bilo van moje moći. Da nije sve ispalo toliko haotično, možda bih i mogla nešto učiniti. Žao mi je, krivim sve, ali krivim i sebe što nisam otišla nakon probe", zaključila je.

Foto: Printskrin
Foto: Printskrin

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track