Marko Louis ove subote na Beer Gardenu
Foto: PR

Marko Louis ove subote na Beer Gardenu

Pop kultura -

Pevač Marko Stojanović, poznatiji kao Marko Louis (po svom ocu Louisu), uspeo je da se poslednjih godina izdvoji na domaćoj muzičkoj sceni, pre svega talentom i autorskim pesmama u kojima je spojio zvuke soula, r'n'b, popa, kao i neke elemente balkanske i orijentalne muzike.

Publika koja ga voli moći će da uživa u njegovom koncertu u subotu, 2. jula od 22 sata na APA Beer Gardenu na Adi Ciganliji.Svojim pesmama i nastupima uneo si živost na lokalnu Funk R'n'b scenu. Kako ti ta scena izgleda danas i da li očekuješ da će se uskoro pojaviti neki novi, dobri bendovi?Kada smo krenuli da sviramo tu neku moderniju soul i RnB muziku po klubovima u Beogradu, niko nije čuo za 70% pesama koje smo obrađivali, šta više, mislili su da su to naše autorske pesme. Sada posle skoro devet godina postoji dosta bendova koji sviraju te iste pesme i pesme od naših omiljenih izvođača, čak se i bave autorskom muzikom sa uticajem nove i stare soul muzike. Zato mislim da smo moja ekipa i ja nešto doprineli za domaći "soul talas" i mnogo mi je drago zbog toga.Tvoja muzika je na neki način sinonim za letnje svirke na otvorenom. Kakvu atmosferu očekuješ na nastupu na Apa Beer Gardenu?Kada bolje razmislim i jeste:) Često sam organizovao spontane koncerte kada su vrući dani, da li na ulici ili na velikoj bini. Prosto se slaže uz sogan "SHINE ON ME" :)Ja očekujem i nova i stara lica u publici i ne znam kome više da se radujem. Svaki put me ispunjavaju reakcije ljudi koji dolaze na moje nastupe i potpuno me inspiriše i pokreće. Koncert će biti u subotu u 22 časa i mislim da bolji termin nisam mogao da dobijem:) Mislim da će biti savršena temperatura na početku koncerta da bi se do kraja svi preznojili od energije i skočili u Adu :)

Prvi solo album "Shine on me" je odlično prošao kod publike. Da li već radiš na novom izdanju? Mnogo sam srećan kako je prošao album i uveliko radim na više projekata paralelno. Trenutno sam fokusiran na moj prvi solo album na srpskom jeziku. Većina pesama će biti u saradnji sa umetnicima širom Balkana. Pesma "Pašana", koju sam radio sa Božom Vrećom, je na neki način najavila i otvorila novi put. Saradnja sa Božom Vrećom je bila jedinstvena i mnogo sam srećan da sam upoznao jednog tako divnog i talentovanog čoveka. Pesma "Pašana" je možda samo početak naše saradnje.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track