MILAN ĐURIĆ ZA KURIR: Zapalio je Fejsbuk ali i našao devojku sa Exita! Evo šta se dalje dešavalo...
Foto: Printskrin FB

Pokazao emocije

MILAN ĐURIĆ ZA KURIR: Zapalio je Fejsbuk ali i našao devojku sa Exita! Evo šta se dalje dešavalo...

Exit 2018 -

Milan Đurić iz Sombora je nakon Exit festivala u Novom Sadu objavio status koji je zapalio Fejsbuk, a samo za Kurir ispričao je i šta se dalje dešavalo.

Naime, on je tražio devojku sa kojom je jedne festivalske noći igrao zajedno, ali osim odeće koju je nosila na sebi nije mnogo znao.

Nakon kratkog vremena njegova priča postala je pravi bum i svi su želeli da mu pomognu da nađe devojku.

Milan je za portal Kurira otkrio šta se dešavalo nakon što je objavio "čuveni" status.

"Desilo se to da sam stvarno odreagovao onako kako sam odreagovao na moje emocije i objavio taj status. Odjedjnom, potpuno neočekivano, masa je počela da lajkuje i šeruje. Nisam imao pojma na početku šta se dešava koliko je to bio bum da kažem. Pronašao sam je tako što mi se nakon 3 dana javio njen drug i poslao mi njenu sliku i pitao da li je to ona. Prvo sam društvu poslao da se uverimo svi koji smo bili tamo i svi su rekli da jeste. Tražio sam od njega njen broj i nekako sam uspeo da nabavim", rekao je Milan.

On nam je otkrio i šta se dešavalo nakon što je prvi put kontaktirao devojku.

"Počeli smo da se dopisujemo o svemu. Devojka je rekla kako joj je sad to sve odjednom velika euforija i da nije znala za to jer nije imala Fejsbuk. Starija je od mene dosta pa joj to nekako najviše i smeta koliko sam mogao da zaključim. Trenutno ne želi ništa dok se situacija malo ne smiri ja se nadam ali bih voleo da se u što skorije vreme upoznamo i da dokažem da se sve ovo ipak isplatilo jer mi se neopisivo sviđa. Eto samo mogu da dodam još da ću se potruditi da je nagovorim da se upoznamo i da shvati koliko sam u stvari bio uporan samo da joj dokažem sve te emocije", zaključuje Milan i dodaje da se nije nadao ovolikoj pažnji ali da mu prija.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track