Prikaži najnovije vesti
Hvadno pivo, Hala sportova, Mile Kekin, Foto Dragan Kadić
HLADNO PIVO u Hali sportova

Mile Kekin: Želim da pevam o ljubavi, dosta mi je politike!

Pop kultura 1

Legendarni pank rokeri Hladno pivo održali su sinoć koncert za pamćenje u prepunoj Hali sportova u okviru turneje Dani zatvorenih vrata. Kolege su ispalile Hladno pivo.

- Veoma smo uzbuđeni jer ne znamo kako će publika reagovati na pesme s novog albuma. Uvek je lepo vratiti se u Halu sportova jer je to posebno mesto. Muka mi je da pišemo samo o politici, hoću da pevamo samo o ljubavi - rekao je Mile Kekin za Kurir.

Greje ga rokenrol... Mile Kekin Greje ga rokenrol... Mile Kekin

Nakon četiri godine najpopularniji bend u regionu i njegovi članovi Mile, Zoki, Suba, Deda i Šoki ponovo su „digli u vazduh“ celu Halu, za koju su prodate sve karte. Od prvih akorda pesme „Žena“ publika je skakala, pevala i igrala, a neizbežno je bilo i hladno pivo. Pesme su se nizale, što s novog albuma, što one stare stvari, poput „Svijet glamura“, „Jednim osmjehom“, „Pravo ja“...
U transu... Fanovi u Hali sportova U transu... Fanovi u Hali sportova

Za fanove nije bilo važno kog su datuma, sve pesme su podjednako pevali uglas, uz očekivane šutke na sve strane. Energija dovedena do ključanja nije jenjavala ni na trenutak, a kulminacija je došla s pesmom za bis „Pitala si me“, najavivši sjajan završetak uz legendarnu pesmu „Nije sve tako sivo“!

Propust
LOŠA ORGANIZACIJA

Organizacija koncerta bila je prilično loša, a foto-reporteri su s celom opremom morali da se probijaju kroz masu da izađu nakon što su završili snimanje.

Pratite KURIR na VIBERU: http://chats.viber.com/kurir