MILENA DRAVIĆ O GAGI 2012: Šteta što nismo više radili zajedno
Foto: Printscreen

MILENA DRAVIĆ O GAGI 2012: Šteta što nismo više radili zajedno

Pop kultura -
O braku sa slavnim glumcem Draganom Nikolićem Milena Dravić nikada nije volela da priča. Ali nama je priznala da ponekad pomisli kako je šteta što nisu više radili zajedno.

– Zbilja šteta, ali propušteno je nepopravljiva kategorija. Sada mislim da se čak preterano nismo jedno drugom mešali u posao – rekla je Milena Dravić 2012. godine kada je dobila "Zlatnog ćurana" za životno delo.To ne znači da jedno drugome nisu bila podrška. Recimo, upravo je Milena zaslužna što je lepi Gaga prihvatio ulogu u legendarnom filmu „Ko to tamo peva“.– Pogledao je tekst i rekao da mu to nešto ne leži… Sećam da je tada imao puno obaveza. Meni je to bilo čudno. Pitala sam se kako može Duškov tekst da bude loš. Uzmem, pročitam, vidim fantastično. Lepo osetim da bi ta uloga mogla da bude prekretnica u njegovoj karijeri. Kažem mu: „Dekoncentrisan si, ovo je fantastično i za tebe mnogo važno.“ - rekla je.Ovako su nam govorili 2011. povodom nagrade Gran pri „Tatjana Lukjanova“. Milena ju je dobila za ulogu Mod u predstavi „Harold i Mod“ Kolina Higinsa.Na svečanom uručenju pomenute nagrade u Beogradskom dramskom pozorištu u publici je sedeo i njen suprug, proslavljeni glumac Dragan Nikolić.

– Ne znam šta joj je pa dobija te nagrade… Aj’ što ih dobija, nego ih još i donosi kući – rekao je u svom stilu glumački bard.U braku su pune četiri decenije.

Po mnogima su Milena i Dragan bili najlepši glumački par stare Jugoslavije. Vazda su bili na meti tračeva, raznih čaršijskih priča. Ne pričaju često o tome, ali svojevremeno u jednom intervju Dragan je priznao da je jedno vreme poznanike na ulici umesto sa „dobar dan“ pozdravljao rečima „još smo zajedno“.

Blic.zena

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track