NAJVEĆA ČOLINA OBOŽAVATELJKA OSTALA NEPOKRETNA: Legendarna Majda imala moždani udar
Foto: Printskrin/Fejsbuk

Ne bi podnela da ne ode na njegov koncert

NAJVEĆA ČOLINA OBOŽAVATELJKA OSTALA NEPOKRETNA: Legendarna Majda imala moždani udar

Pop kultura -
Majda Aranutović, velika obožavateljka Zdravka Čolića, imala je moždani udar i posle čega je smeštena u Centar za nepokretne osobe u Banjaluci.

Bibi Bejtić je čovek, koji je tu informaciju i objavio, zamolio je sve dobre ljude, da je ne zaborave, da je pozovu i posete jer ona to zaista zaslužuje.

"Danas sam bio u komšiluku naše sugrađanke Majde Arnautović, Banjalučanima poznata, a i šire zbog veliki simpatija prema koncertima naših pevača, a posebno Zdravka Čolića. Naša Majda je imala moždani napad. Bila je u bolnici desetak dana i pre par dana je smeštena u Centar za nepokretne osobe. Nazalost ostala je nepokretna", napisao je Bejtić.O njenoj ljubavi prema Čolinom liku i delu svedoči činjenica da je njeno ime zavedeno među oko 700 imena njegovih najvećih obožavalaca iz bivše Jugoslavije i inostranstva na internet stranici fanova Zdravka Čolića.Tamo je upisano: Majda Arnautović, rođena 4. maja 1956. godine. Prebivalište – Banjaluka, zanimanje krojačica, omiljene pesme: "Jedina", "Maslinasto zelena", "Kad bi moja bila". I reči: "Volim ga najviše na svetu, a i on mene voli najviše". Zdravko Čolić bio i ostao njen najdraži pevač i prva ljubav, iako lično poznaje mnoge estradne ličnosti sa prostora bivše Jugoslavije.

Foto: Bojan Rakić
Foto: Bojan Rakić

"Moja privrženost Čoli i njegovoj muzici traje od 1978. godine. Tada me je s njim upoznao Kemal Monteno, a Zdravko je bio i ostao kulturan, fin i savršen muškarac. Pojava! Zato ne bih podnela da ne odem na njegov koncert", rekla je Majda pre nekoliko godina.Ona je tada rekla da nema Čolinog koncerta u Banjaluci i regiji kome nije prisustvovala.

"Bila sam na stotinak njegovih nastupa. Uvek u prvim redovima i može se reći da mi je Zdravko postao prijatelj. Uredno čuvam sve njegove ploče, kasete, kompakt i DVD diskove, slike i postere. Sve njegove pesme znam od reči do reči i svi njegovi albumi su podjednako dobri" rekla je Arnautovićeva. Ona je pre nekoliko godina na stadionu Borca dobila mobilni telefon upravo od Čole.

"I to sa Čolinim brojem. Nažalost, draga uspomena mi je ukradena u Banjaluci. Nikada mi nije javljeno da li je lopov uhvaćen, ali se i sada nadam da će pronaći telefon… A gradske priče da mi Čola mesečno šalje 100 evra su laž i besmislica. Međutim, ima istine kada kažu "kome Majda na koncert donese cveće, taj je zvezda", napominje Majda.

Dragi prijateljiDanas sam bio u komsiluku nase sugradjanke Majde Arnautovic,Banjalucanima poznata a i sire zbog veliki...

Posted by Bibi Bejtic on Monday, February 8, 2016

(mojabanjaluka.info)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track