NAJVEĆI BLAMOVI KIM KARDAŠIJAN: Ona bi želela da svet ovo zaboravi, ali mi nećemo dozvoliti!
Foto: Printskrin

Užas

NAJVEĆI BLAMOVI KIM KARDAŠIJAN: Ona bi želela da svet ovo zaboravi, ali mi nećemo dozvoliti!

Pop kultura -

Dobra, stara Kim. Već više od decenije slušamo i čitamo o njoj, zato smo spremili ovu listu njenih ispada koje ona želi da vi zaboravite.

Imamo neki osećaj da ova lista može da bude mnogo, mnogo duža, tako da verujemo da ćemo praviti nastavke. Ali za sada, da se podsetimo sledećeih stvari:1. Kada je bila ismejana u emisiji SNLKomičari u emisiji "Saturday Night Live" su se odlično zabavili dok su ismejavali Kim i njenu porodicu. To su radili već nekoliko puta, pokrivajući dešavanja kao što je njeno propalo venčanje sa Krisom Hamfrijem i njenom pripejd kreditnom karticom. Ipak, svaka pažnje je dobra pažnja zar ne? Okej, možda ne baš svaka, ali da ste Kim, onda je parodija na televiziji vaša najmanja briga.

2. Grozne opekotine od suncaSvi znamo već da Kim voli sve da pokazuje na društvenim mrežama. I dok postuje dosta fotografija na kojima izgleda sjajno, ume da s vremena na vreme postavi i neki promašaj. Jedan od takvih primera jeste fotka sa gadnim opekotinama od sunca. Išla je na sunčanje dok je nosila velike naočare za sunce i rezultat je bio katastrofalan.

3. Vampirski tretmanTokom prošle godine pojavio se novi trendi tretman i većina poznatih je odmah probala. Tretman krvlju poznat i kao "vampirski tretman" koristi vašu sopstvenu krv da pročisti kožu. naravno, napravila je selfi dok joj je lice bilo umazano krvlju, jezivo.

4. Prevara sa kreditnim karticamaZašto bi Kardašijanovi imali sopstvene pripejd kreditne kartice? To u startu zvuči kao propala investicija. Nažalost, na kratko vreme Kardašijan kartica je postojala i ljudi su je kupovali. Koštala je između 60 i 100 dolara da se aktivira. Ništa strašno zar ne? Ipak, Kim i njena porodica optuženi su za prevaru. O čemu li su tada razmišljali?

5. Brzinski brakKada se Kim udala za Krisa Hamfrija, nismo sigurni da je iko pomislio da će brak potrajati. Bilo je potrebno samo 72 dana da se par rasturi.

6. Kada je Plejboj pustio slikeOvaj događaj je uspeo da posrami i Kim. 7 fotografija na koj eje Kim zaboravila, puštene su u javnost bez njenog odobrenja i saznanja. To nije pomoglo da se zaboravi seks snimak sa Rej Džejem.

7. Reklama za toalet papirDa, za ovo niste znali, ali je zaista smešno. Ona je reklamirala toalet papir, čak je presekla i vrpcu na crvenom tepihu za otvaranje toaleta u Njujorku. Kako je to elegantno!

8. Njena kratka muzička karijera2011. godine, Kim se malo odmarala od rijaliti programa. Tada je počela da peva. Izbacila je singl "Jam". Bio je to veliki blam!

9. Kad je isprozivala Paris HiltonSvi već znamo da je Paris na prvom mestu i odgovorna za to što je Kim poznata. Ipak u jednoj emisiji, Paris je rekla kako joj se uopšte ne dopada figura Kim i kako nikada ne bi želela da ima takvu guzu:"Odvratno je!"

foto: Profimedia
foto: Profimedia

10. Njene plesne veštine"Ples sa zvezdama" je emisija u kojoj se svaka poznata ličnost izblamirala bar jednom. U 7. sezoni bila je to Kim. Bilo je to strašno iskustvo za gledanje!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track