NAMUČILA SE: Kim Kardašijan imala bolan porođaj
Foto: Profimedia

Holivudski tračevi

NAMUČILA SE: Kim Kardašijan imala bolan porođaj

Pop kultura -
Kim Kardašijan se juče porodila i na svet donela dečaka. Ova vest je posebno obradovala njenog supruga Kanje Vesta kao i majku Kris Džener koja je slavila na ulici rođenje unuka.

Ipak, ako je suditi po izjavama doktora Eliota Berlina koji je pripremao starletu za porođaj, Kim je imala veoma težak i bolan porođaj baš kao i prošli put kada je rađala ćerku Nort. Rijaliti zvezda nije želela da se da se porodi carskim rezom, pa je zbog toga primenjen metod kojpodrazumeva spoljašnje okretanje bebe u materici da bi glavom prošla kroz porođajni kanal.

Doktor Berlin je pomogao Kim da se pripremi za okretanje bebe.

"Da smo uspeli da opustimo njene mišiće ikostiju u donjem delu leđa, ali i kukove ikarlicu, porođaj bi bio lakši", rekao je dr Berlin. Nekoliko nedelja pred porođaj on je počeo sa redovnom masažom ligamenata Kardašijanove da bi oni bili manje napeti, a tek posle toga ju je uputio na svoje kolege. Porođaj su izvela dva lekara, prilikom čega je jedan pritiskao rukama nisko, kod karlice, a drugi suprotan deo, kod bebine glave. Na svu sreću sve se završilo dobro.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track