NATAŠA BEKVALAC ZA KURIR: Još više će me mrzeti zbog Drage Mašin
Foto: Aleksandar Jovanović

Pevačica analizira lik kraljice

NATAŠA BEKVALAC ZA KURIR: Još više će me mrzeti zbog Drage Mašin

Pop kultura -

Ona i ja se ne razlikujemo od drugih žena jer rušimo tabue. Nikada nisam bila prihvaćena od većine, kaže Nataša

Pokušala sam da upišem akademiju. Ovde nisam na svom terenu. Olakšavajuća okolnost mi je što se ovde igra i peva. Melodijske linije mi nisu bliske. Predstava nije ni najmanje limunada ili ispevavanje lakih nota, započinje priču Nataša Bekvalac, nova Draga Mašin u mjuziklu „Tajna Crne ruke“.Naša ekipa uputila se u KPGT da prisustvuje jednoj od proba i da s pevačicom porazgovara o njenom angažmanu u pozorištu i saradnji s čuvenim rediteljem Ljubišom Ristićem.

- Još se nisam snašla u novoj ulozi. Četiri dana već imam čitajuće probe, što nam još služi da opipamo energiju jedni drugima. Moje predrasude da ja tu ne pripadam nisu imale osnova. Vlada pozitivna atmosfera - započinje priču Nataša.

Čitajuća proba... Ekipa mjuzikla „Tajna Crne ruke“
Čitajuća proba... Ekipa mjuzikla „Tajna Crne ruke“

Izlet u nepoznatoOna kaže da se izolovala od negativnih komentara.- I u svom poslu, mislim na muziku, osporavana sam 16 godina. Očekivala sam negativne reakcije. Nisam mislila da će biti tako burne. Pokušala sam da se izolujem od toga i da se bavim samo mjuziklom. Zahvalna sam Ljubiši Ristiću, koji mi je ukazao poverenje - smatra Bekvalčeva.

Pevačici najviše znači podrška porodice, a sebe ne doživljava kao najveću zvezdu na projektu.- Ovde postoje samo dve zvezde. Zvezda je Ljubiša Ristić i predstava, a mi smo deo koji čini celinu. Ipak, ne očekujem da će mi ova predstava preokrenuti karijeru u drugom pravcu. Imam lični razlog zbog kog sam ušla. Ovo je za mene nešto intimno. Suočavam se sa svojim strahom. Ljubiša je nanjušio moj strah. Da je trebalo da budem glumica, upisala bih akademiju. Ušla sam u pozorište da bih postala bolji čovek - objašnjava nova članica dinastije Obrenović, koja će oživeli najomraženiju ženu u našoj istoriji.Nećete biti ravnodušni

Draga Mašin
Draga Mašin

Na kraju razgovora, u stilu iskusnih glumaca, Nataša se pozabavila analizom lika kraljice u tekstu „Tajna Crne ruke“ Puriše Đorđevića.- Draga Mašin se nije razlikovala od drugih žena koje su rušile tabue. Nije hodala utabanom stazom koja je bila prihvaćena od većine. Nikada ni sama nisam pripadala većini, na šta sam veoma ponosna. Dragu ćete volite ili mrzite i u predstavi. Kad pomislite na nju, ne možete da ostanete ravnodušni - zaključuje Bekvalčeva.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track