NE SKIDA OSMEH S LICA: Bred Pit je ponovo srećan, a razlog za to će vas ODUŠEVITI
Foto: Profimedia

BLISTA

NE SKIDA OSMEH S LICA: Bred Pit je ponovo srećan, a razlog za to će vas ODUŠEVITI

Pop kultura -

Jeste li primetili da popularni glumac, nakon teškog životnog perioda, izgleda sve lepše i srećnije? Evo ko je zaslužan za njegovu radost...

Nakon burnog rastanka od glumice Anđeline Džoli, Bred Bit konačno izgleda srećno i prepuno samopouzdanja, piše Story.Glumac je najpre morao pred istražnim organima da odgovara na optužbe da je fizički zlostavljao svoju decu, radio testove na drogu i alkohol kako bi mogao da ih vidi i imao mnoštvo problema u privatnom životu.Međutim, stvari su se potpuno promenile: losanđeleska policija je odbacila optužbe protiv glumca, ali to nije sve.

"Izgleda da ima mnogo pozitivniji pogled na stvari", rekao je izvor blizak glumcu za People. "Stvari sad deluju mnogo bolje."A šta je zapravo to što je usrećilo Breda?Kako javlja portal People, Pit konačno češće viđa svoje šestoro dece: Medoksa (15), Paksa (13), Zaharu (12), Šajlo (10) i blizance Vivijen i Noksa.

Nakon što su on i Anđelina Džoli konačno postigli dogovor da svoju privatnost čuvaju daleko od očiju javnosti, a ubrzo potom je Anđelina dopustila ocu svoje dece da s njima provodi više vremena."Deluje mnogo srećnije", dodao je izvor blizak Bredu Pitu. "Strašno su mu nedostajala deca. Ona su ceo njegov svet. Oni su sve do čega je njemu stalo."Sa sajta Story.rs preporučujemo vam još:DEFINITIVNO znamo za koga navija Holivud: Evo kako su glumci reagovali kada su ugledali Breda Pita na dodeli Zlatnih globusa (VIDEO)JASNO JE OTKUD POTIČE NjENA LEPOTA: Jelena Karleuša čestitala majci rođendan fotografijama zbog kojih ćete se naježiti (FOTO)Udala se u tajnosti? Aleksandru Prijović odao prsten na ruci (FOTO)UZVRATILA MU JE NA NAJOKRUTNIJI MOGUĆI NAČIN: Evo kako je Dženifer Lopez reagovala kada je njen dečko uhvaćen s porno zvezdom (FOTO)Ulice bi mirisale gde god ona prošla, a Tišina ju je proslavila: Preminula lepa Nadežda Banović (FOTO, VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track