NE SUDI NA PRVI POGLED! Pogledajte kako izgleda unuk Fidela Kastra

Potpuno iznenađujuće

NE SUDI NA PRVI POGLED! Pogledajte kako izgleda unuk Fidela Kastra

Pop kultura -

Zna se da je Fidel Kastro pored toga što je bio revolucionar i diktator, bio poznat i kao veliki ljubavnik. Predstavljamo vam jednog od njegovih unuka.

Posle konačnog "otvaranja" granica i skidanja američkog embarga, Kuba je postala malo fleksibilnija prema kapitalističkim vrednostima, što je naišlo na mešovite reakcije. Havana je proteklih par dana bila centar mode i ugostila je najveće zvezde modne industrije koje su stigle na reviju "Šanela". Među njima bio je i ovaj momak.

On izgleda kao tipični maneken sa reklama za neku jesenju odevnu kolekciju, što i jeste, ali ovaj miljenik tinejdžerki ima malo drugačiju istoriju nego što bi moglo da se očekuje. Ovo je dokaz da se ne sme biti površan. Naime, ovaj maneken yove se Toni Kastro i on je unuk slavnog (ili ozloglašenog, u zavisnosti koga pitate) Fidela Kastra.

Ne znamo kakvog je mišljenja deda o zanimanju i interesovanju unuka, ali na ovom primeru učimo koliko se svet promenio od zbacivanja Batiste i kubanske revolucije do današnjih dana.

A photo posted by jpqno (@jpqno) on May 2, 2016 at 11:45am PDT

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track