NEUTEŠNA MADŽGALJEVA MAJKA: Maki moj, umreću za tobom!
Foto: Zorana Jevtić

Četrdesetodnevni pomen

NEUTEŠNA MADŽGALJEVA MAJKA: Maki moj, umreću za tobom!

Pop kultura -

Pomen glumcu na Bežanijskom groblju protekao u suzama njegove majke, sestre i devojke, u prisustvu najbliže porodice i najvernijih prijatelja

Voljenom glumcu Marinku Madžgalju, koji je preminuo u 37. godini nakon duge borbe s rakom, juče je održan četrdesetodnevni pomen na Bežanijskom groblju u Beogradu.Porodica, prijatelji i kolege okupili su se ispred Crkve Svetog apostola Tome, a potom su otišli do glumčevog groba. Neutešna Marinkova majka Mirjana u početku je bila pribrana, međutim, kad je došla do njegove večne kuće, počela je da plače i jeca. Poljubila je krst, položila cveće na Marinkov grob, a potom mu se obratila.

Zagrljaj i uteha. Mirjana Madžgalj i Nenad Jezdić
Zagrljaj i uteha. Mirjana Madžgalj i Nenad Jezdić

Gde si sad, sine?

- Maki moj, kako ću bez tebe? Gde si sad, sine? - jecala je Mirjana, dok je glumčeva sestra Ljubica stajala pored, lila suze za bratom i neprestano govorila „volim te“.Marinkova devojka Lana Sekulić samo naizgled se dobro držala, ali se po drhtanju tela videlo da plače. Mirjana, Ljubica i Lana su na kraju zajedno zapalile sveće na grobu i tek tada se Lana slomila. Tuga ju je savladala, počela je naglas da plače, a zagrljajem ju je tešila Ljubica Madžgalj. Marinkova mama pala je u naručje Nenadu Jezdiću, kome se požalila da nije dovoljno jaka da izdrži sve što joj se dešava.- Umreću bez njega. Ne mogu ovo da podnesem. Teško mi je - rekla je Mirjana, dok ju je Jezdić grlio bez reči.
Smrknuta lica. Ognjen i Danijela Amidžić
Smrknuta lica. Ognjen i Danijela Amidžić

Bio je dobar dečko

Glumac Milan Caci Mihajlović je nemo gledao grob.- Marinko je bio dobar dečko, ali eto... Družio se s mojom decom, bili su baš vezani - rekao nam je Caci.Pomenu su prisustvovali Ognjen Amidžić sa suprugom Danijelom, Branimir Brstina, Sergej Ćetković... Andrija Milošević bio je sprečen da dođe zbog poslovnih obaveza, a nije došla ni Madžgaljeva prva supruga Dubravka Mijatović.
Sveća za prijatelja. Sergej Ćetković
Sveća za prijatelja. Sergej Ćetković

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track