NEVEROVATNA TRANSFORMACIJA: Da li verujete da je ona nekad bio on?
Foto: Instagram

Privukla(o) pažnju

NEVEROVATNA TRANSFORMACIJA: Da li verujete da je ona nekad bio on?

Pop kultura -
Lea T je prvukla pažnju javnosti kada se 2011. pojavila na naslovnoj strani magazina „Love“ na kojoj se ljubila sa Kejt Mos

Transrodni model Lea T (32) postala je zaštitno lice brenda „Redken“, koji se bavi kreiranjem proizvoda za negu kose. Ova Brazilka, koja se kao dečak zvala Leande Medeiros Ćerezo, postavila je fotografiju na Instagramu i u rekordnom roku dobila je 1000 "lajkova".

Na crno-beloj fotografiji koju je objavila Lea je obučena u crno i nosi crne cipele, a do izražaja posebno dolazi njena talasasta crna kosa koja se presijava. Mnogi obožavaoci su Tei čestitali preko Tvitera.

"Lea T je božanstvena! Gospode", napisao je jedan od njih. "Volim Leu T! Ona ruši barijere", napisao je drugi.

Lea T je prvukla pažnju javnosti kada se 2011. pojavila na naslovnoj strani magazina „Love“ na kojoj se ljubila sa Kejt Mos. Od tada je radila za "Živenši" i za "Vog".

Veoma rano je shvatila da je žena zarobljena u telu dečaka i 2012. izvršila je operaciju promene pola na Tajlandu. "Dopada mi se saradnja sa "Redkenom", jer oni cene sve vrste lepote. Oni veruju u individualnost osobe, a ja mislim da je to zaista važno", rekla je Lea.

(Žena blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track