NIŠTA JOŠ NIJE REŠENO Ovaj detalj iz serije Ubica mog oca je svima PROMAKAO! Ko je ipak ubio Milicu?
Foto: Printskrin

Misterija

NIŠTA JOŠ NIJE REŠENO Ovaj detalj iz serije Ubica mog oca je svima PROMAKAO! Ko je ipak ubio Milicu?

Pop kultura -

U noći kada je ubijena Milica Despotović, na vikendici se nije nalazila samo njena majka Natalija, koja je navodno ubila ćerku. Ovaj detalj iz serije "Ubice mog oca" je svima promakao.

Prva sezona popularne serije počela je sa repriziranjem samo pola meseca nakon što smo saznali da je Nataša Ninković ubica sopstvene ćerke... barem za sad.

Nataša Ninković je osuđena da ju je ubila žaračem po glavi, ali jedan detalj je mnogima promakao.

Zbog ljubavi prema Kosti dogodilo se ubistvo. On je u prvoj epizodi kao alibi naveo da je tokom ubistva bio na večeri, što potvrđuje i njegov kum i devojka. Međutim, u poslednjoj epizodi se saznaje da je te večeri ipak bio i u vikendici sa ubijenom Milicom, što potvrđuju i slike.

Kako je Kosta uspeo da stigne na večeru ali i da u tim istim momentima završi u vikendici sa ubijenom je ono što je ostalo nerazjašnjeno, pa se još jednom povlači pitanje ko je tačno ubio Milicu.

Na istom mestu i u isto vreme su se zatekli kum Kosta, Milica, majka Natalija i dečko Dejan koji tvrdi da mu je javljeno da je Milica sa ljubavnikom, ali da je već bila mrtva kada je on došao.

Iz produkcije imaju drugačije objašnjenje:

"Natalija je sama ukrala Kosti telefon kojim je namamila Milicu u vikendicu. Znači Kosta je bio kao što je i rekao, na večeri sa Jovanom. Telefon Kosta traži u par epizoda, izgubio je. Slika koju Vuk uvećava i gde je Natalija na prozoru nastala je neki drugi, raniji dan samo je on ugledao u pronađenom telefonu. Dakle imamo dva telefona - Kostin koji mu Natalija krade i Miličin koji nikad nije pronađen sem kad je Kosta upucan. Nikola mu podmeće, njemu su ga doneli Srletovi ljudi kad ga je Dejan zvao da je pronašao mrtvu Milicu da počiste. Nikola je time hteo da podmetne Kosti ubistvo Milice a Jovanu kao radi osvete Kostino."

Sve to saznaćemo u drugoj sezoni koju sa nestrpljenjem očekujemo.

BONUS VIDEO:

Ubice mog oca

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track