NISU IZDRŽALI,OSTAVILI SU SVE! Ove zvezde nisu uspele da se izbore sa pritiskom slave!
Foto: Ilyke

Nije lako!

NISU IZDRŽALI,OSTAVILI SU SVE! Ove zvezde nisu uspele da se izbore sa pritiskom slave!

Pop kultura -
Većina nas sanja da smo bogati i slavni, ali iza tog sjaja i novca krije se mračna strana. Ne može svako ko dobije mogućnost da bude pod "reflektorom" , to i da izdrži.

Ove zvezde su "pukle" po pritiskom slave, a to se nije dobro završilo za sve!

1. Amanda BinsAmanda Laura Bins (3.april 1986) je bivša američka glumica. Nakon pojavljivanja u reklamama i predstavama, Binsova je bila viđena kao dete zvezda kasnih devedesetih i početkom 2000-ih godina u Nickoledeon seriji "All that and the Amanda Show". Od 2002. godine do 2006. godine, glumila je u sitkomu "What i like about you on the WB". Glumila je i u nekoliko filmova, "What a Girl Wants" (2003), "She is the Man" (2006), "Hairspray" (2007)...2012. godine Amanda je saopštila da se povlači iz sveta glume.

2. Lindzi LohanO njenom tragičnom padu sa vrha govorilo se u medijima u poslednjih nekoliko godina. Nekada je bila obećavajuća zvezda, ali Lohanova je gubila kontrolu kada je ušla u mladalački period. Na žalost, život u centru pažnje jednostavno je postao previše za nju, a kao rezultat toga ona je postala zavisnik od ilegalnih supstanci.

3. Dejv ČapelDejv je poleteo ka slavi kada je pokrenuo šou "The Chappelle Show" 2003. godine, ali nije mogao da podnese pritisak koji je išao sa tim. U 2005. godini, on je okrenuo leđa ugovoru od 50 miliona dolara kako bi otišao na "duhovno povlačenje" u Južnoj Africi...nije rekao agentu ni svom publicisti šta se dešava. On je rekao za "Tajm", "Definitivno sam pod stresom. Bilo je stvari koje su me jednostavno preplavile...Dozvolite da vam kažem da ovde postoje stvari koje mogu da radim, a ne mogu kod kuće: da mislim, jedem, spavam, smejem se. Ja volim da uživam u svojim mislima, a ovde to dosta radim".Dodao je:"Čujem toliko glasova koji se bore za poziciju u mom umu da želite da budete sigurni da čujete sopstveni. Tako sam shvatio, da treba da se izolujem od svih, povučem ručnu."

4. Kid KudiU intervjuu koji je dao 2014. godine, reper Kid Kudi priznao je da mu je nedostajao stari život, ali je naravno, zahvalan na uspehu."Nisam mogao da se izborim sa slavom, kratko i jednostavno. Za mene, nisam mogao da shvatim da sam pre samo nedelju dana bio običan dečko, a nešto kasnije sve se promenilo", rekao je."Nisam želeo da budem u fazonu"oh sad sam poznat, moram da živim životom zvezde". 24 godine sam živeo normalnim životom, bilo mi je teško da to prihvatim samo zbog mog posla."

5. Zajn MalikKada je prvi put napustio "One Direction", izvori su rekli da je to jer je mrzeo što je pod medijskim mikroskopom. Jedan insajder rekao je za Pipl, "Zajn je uvek bio onaj tihi i povučeni...kao da nije verovao da uopšte i treba da bude tu. Ubrzo nakon što je ušao u X Faktor mašinu shvatio je da on zapravo i ne želi da bude poznat i bio je srećan da se krije iza ostalih momaka", dodao je izvor. "Dozvoljavao je Liamu da priča i retko kada je davao intervjue sa bendom."Izgledalo je kao da je Malik prevazišao svoj strah od slave kada je lansirao svoj solo "Pillowtalk", ali posle nekoliko otkazanih pojavljivanja, pokazalo je da se on još uvek bori sa medijima i odgovornošću koja dolazi sa slavom.

6. Lorin HilLorin je bila nominovana za 10 Gremi nagrada 1999. godine i dobila je 5. Ipak, izbenadni solo uspeh je uznemirio kada je njen menadžer za medije rekao:"Ona nije mogla da ode u prodavnicu bez šminke i mislim da je to imalo jako negativan uticaj za nju".Postala je pustinjak, samo je ponekada nastupala, a performansi su joj bili slabi. 2012. godine ona se izjasnila krivom za utaju poreza preko 1.5 miliona dolara u periodu između 2005. i 2007. godine. Nakon neuspeha da vrati porez koji duguje, bila je tri meseca u zatvoru. Ona je okrivila "klimu neprijateljstva, lažnog prava, manipulaciju, rasne predrasude, seksizam i starenje", za svoj zločin.

7. Angus T. DžonsZvezda serije "Dva i po muškarca", Angus T. Džons borio se ne samo sa slavom, već sa posebnom vrstom iste. Odrastao je da mrzi seriju koja ga je načinila najplaćenijim detetom glumcem ikada. Postovao je i video u kome ocrnjuje seriju rečima: "Ako gledate tu seriju, molim vas prestanite. Ja sam u njoj, a ne želim da budem. Molim vas prestanite da je gledate. Prestanite da punite svoje glave glupostima i prljavštinom."Kasnije se izvinio, ali je napustio seriju u 10. sezoni samo kako bi se vratio za finale. U martu 2014. godine objasnio je:"Bilo je teško za mene da budem u seriji i da budem deo nečega što se bavi površnim temama, kada postoje ozbiljni problemi na svetu za mnoge ljude. Nisam bio ok sa tim i nastavljao sam."

8. Dastin DajmondOn je glumio simpatičnog smotanka Semjuela "Skriča" Pauersa u seriji "Saved By The Bell" do 1993. godine. Nažalost, nije ostao smotanko već je jednostavno postao siledžija: vređao je kolege a čak je nekima i pretio. 2006. godine pustio je svoj seks snimak u etar, a kasnihje je Opri rekao da se pokajao zbog toga. 2009. godine ispričao je sve o aferama i zlostavljanjima iza scena serije "Saved By The Bell", a ostali glumci su tvrdili da je sve to laž. 2014. godine, kada su on i devojka bili u baru, fanovi su ga okružili za autogram (i zvali su ga Skrič, što on mrzi), on je poludeo, došlo je do tuče gde je on navodno nekoga izbo nožem. U junu 2015. godine dobio je 4 meseca zbog toga.

9. Ejmi VajnhausEjmi je postala poznata 2003. godine, a megaoluju je napravila 2006. godine albumom "Back to Black". Nažalost, nije se snašla u tome. Njen bivši menadžer rekao je:"Slava je došla jako brzo. Ona je postala depresivna, izgubila se, upala je u loše društvo, počela da koristi teške droge. Dok hje postojala mega poznata i svetska zvezda, sve je izgubilo kontrolu. Nije mogla da to kontroliše. Ljudi oko nje nisu bili dovoljno iskusni za tako nešto."Ejmi je tragično umrla od trovanja alkoholom 2011. godine, nakon godina borbe sa zavisnošću.

10. Džodi SvetinDžodi je najpoznatija po ulozi Stefani Taner u popularnom sitkomu iz 90-ih, "Puna kuća". Ipak, život kao dete-zvezda ispostavilo se kao više nego što ona može da proguta. Nije izdržala. Kada se serija završila, njen život je izmakao kontroli. U svojim memoarima, pisala je o svojoj borni sa drogom i alkoholom.

(Ilyke)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja