NISU ŠTEDELI MILIONE DA IH OSVOJE: Najskuplji verenički prstenovi kojima su isprošene slavne dame
Foto: Profimedia

10 VELIČANSTVENIH

NISU ŠTEDELI MILIONE DA IH OSVOJE: Najskuplji verenički prstenovi kojima su isprošene slavne dame

Pop kultura -

Poznate lepotice utrkuju se u tome koja će pokazati lepši, veći i skuplji verenički prsten, ali nijedan od njih ne može da se meri s komadom nakita koji se našao na prstu jedne holivudske legende pre skoro 50 godina...

Možete li da zamislite koliko novca za simbol ljubavi izdvajaju ljudi kojima nije teško da se rastanu od nekoliko hiljada dolara kako bi im neko na dva sata pričuvao psa?Istraživali smo koje su sve sume poznati izdvajali kako bi zaprosili svoje voljene na najromantičniji mogući način, piše Story.

10. Blejk Lajvli (2.500.000 dolara)

Ukoliko ste Rajan Rejnolds i srećno ste zaljubljeni u Blejk Lajvli, svakako vam neće biti teško da izdvojite dva i po miliona za dvanaestokaratni prsten klasičnog dizajna.

9. Maraja Keri

(2.500.000 dolara)Kod američke pevačice je sve ogromno: talenat, bogatstvo, slava, pa čak i... dekolte. Zato ne čudi što je Nik Kenon svojevremeno izdvojio ovoliku sumu za sedamnaestokaratni prsten s ružičastim dijamantom.

8. Džeki Kenedi (2.600.000 dolara)

Neverovatan dizajn, jedinstven oblik, fascinantna kombinacija smaragda i dijamanata, zapanjujuća lepota... sve to našlo se na simbolu večne ljubavi koji je na prst lepe Džeki stavio Džon Kenedi, nekadašnji predsednik Amerike.

7. Vanesa Brajant (4.000.000 dolara)

Prelepa brineta bila je uz Kobija Brajanta, jednog od najboljih sportista u istoriji, i tokom stravičnih optužbi o silovanju s kojima se suočavao i svih uspona i padova u njegovoj karijeri. Posle toliko godina i ćerkice koja je bila najveća kruna njihove ljubavi, zaslužila je ovakvo iznenađenje, zar ne?

6. Grejs Keli (4.000.600)

Princ Renije III od Monaka birao je samo najbolje za svoju dragu, koja je odustala od holivudske karijere kako bi sela na tron pored njega. Dijamanti i rubini koje je za buduću princezu pripremio "Kartije" nešto su kome bi malo ko odoleo.

5. Dženifer Lopez (4.100.000 dolara)

Iako Džej lo insistira na tome da je ona samo Dženi iz bloka, prsten kojim ju je zaprosio pevač Mark Entoni je sve samo ne skroman. S obzirom na to da je Dženifer isprošena dva puta pre nego što je rekla "da" Marku Entoniju, on je morao prilično da se potrudi da bi je oduševio. Mislite li da je uspeo u tome?

4. Paris Hilton (4.700.000 dolara)

Kada je Paris rekla "da" Parisu Latsisu, čuvenom nasledniku jedne poslovne imperije u Grčkoj, bila je zaslepljena dvadesetčetvorokaratnim vereničkim prstenom. Budući da ova veridba nije krunisana brakom i da je Hiltonova prsten nosila samo četiri meseca, može se reći da je ovo bila veoma loša investicija.

3. Bijonse (5.000.000 dolara)

Ako želite da vam Kraljica Bi kaže "da", morate zaista da se potrudite, a Džej Ziju to nije bio problem. Osamnaestokaratni prsten s pravougaonim kamenom zablistao je na ruci lepe pevačice, ali to nimalo ne čudi ako uzmete u obzir da su ona i njen suprug u ovom veku najmoćniji slavni par na planeti.

2. Kim Kardašijan Vest (8.000.000 dolara)

I najpoznatija starleta na svetu je, kao i Dženifer Lopez, bila isprošena toliko puta da joj prizor muškarca koji kleči s vereničkim prstenom u rukama na prestavlja neko posebno iznenađenje. Zato je Kanje Vest zaista morao da se potrudi kako bi je impresionirao, a petnaestokaratni prsten koji Kim s ponosom i danas nosi svakako je bio dobar način.

1. Elizabet Tejlor (8.800.000 dolara)

Legendarna Liz volela je nakit i muškarce više od svega. Glumica se udavala osam puta - od toga dvaput za Ričarda Bartona, a svi njeni muškarci umeli su da je iznenade neverovatnim primercima nakita izod 33,19 karata kojim ju je Ričard Barton oborio s nogu.

Sa sajta Story preporučujemo vam još:

One su odabrale život bez dece: 5 poznatih dama koje su odlučile da ne budu majke

I oni ponekad pocrvene: 10 najčuvenijih laži koje smo čuli od poznatih

Njima je uspeh zapisan u genima: Ovo su najpoznatije i najlepše sestre na našoj sceni (FOTO)

Naučnici su potvrdili: Ovo je 10 najlepših žena na svetu

Radost, osmesi i beskonačna ljubav: 10 poznatih očeva koji konkurišu za najboljeg tatu godine (FOTO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track