NISU ZA SVAKOG DECA: Tom Kruz odrekao se ćerke (8) jer se ne sviđa njegovom propovedniku!
Foto: Ap

Nepoželjna

NISU ZA SVAKOG DECA: Tom Kruz odrekao se ćerke (8) jer se ne sviđa njegovom propovedniku!

Pop kultura -
Glumac nije video osmogodišnju Suri gotovo godinu dana, kao i da je razlog tome taj što je Suri, zajedno sa svojom majkom proglašena nepoželjnom u krugovima sajentološke crkve

Holivudski glumac Tom Kruz već godinu dana nije video svoju ćerkicu Suri (8). Kako se navodi, postoje sumnje da Tom izbegava ćerku jer ju je sajentološka crkva kojoj on pripada proglasila "nepoželjnom".Sam Kruz priznao je da svoju ćerku nije video mesecima jer je snimao peti deo filma "Nemoguća misija" u Londonu, ali da je brojao sate u želji da je što pre ponovo vidi. Ipak, prema saznanjima portala TMZ, dve nedelje nakon što se snimanje završilo, Tom nije posetio svoju ćerku, a prijatelji njegove bivše žene Kejti Holms tvrde da je situacija još gora.

Naime, izvori bliski Kejti tvrde da Tom nije video osmogodišnju Suri gotovo godinu dana, kao i da je razlog tome taj što je Suri, zajedno sa svojom majkom proglašena "nepoželjnom" u krugovima sajentološke crkve. Ipak, sajentolozi su ove optužbe odbacili kao netačne. Kruzov predstavnik za štampu tvrdi kako ove izjave nisu istinite, i kako je Tom svoju ćerku viđao daleko od očiju javnosti.

Podsetimo, nedavno je izašao dokumentarni film o sajentološkoj crkvi koji je razotkrio mnoge tajne vezane za njegove članove. Tom Kruz je već nedeljama pod lupom javnosti zbog navodne ljubavne veze sa kolegom, Džonom Travoltom.

Foto: Fonet
Foto: Fonet

Sajentologija je okružena kontroverzama još od svog nastanka. Ona je često nazivana kultom koji finansijski i na druge načine zloupotrebljava svoje članove, naplaćujući prekomerne sume novca za svoje duhovne usluge.Bivši članovi Sajentološke crkve tvrde da se neki Habardovi spisi o vanzemaljskoj prošlosti, uključujući i članovima Viših nivoa, ne otkrivaju članovima sve dok ne plate na hiljade dolara Sajentološkoj crkvi. Još jedna kontroverzno verovanje sajentologa je da je psihijatrija destruktivna i izopačena i da se mora ukinuti. Poznati glumci sučlanovi ove crkve: Džon Travolta, Džejda Pinket Smit, Kirsti Eli, Lia Remini, kao režiseri Oliver Stoun i muzičari Čik Korija Lisa Meri Presli...

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track