NJEGOVA ZADNJICA ZASENILA POBEDU PORTUGALIJE NA EVROVIZIJI: Ovo je gologuzi momak koji je UKRAO ŠOU
Foto: Printskrin

Nije mu prvi put

NJEGOVA ZADNJICA ZASENILA POBEDU PORTUGALIJE NA EVROVIZIJI: Ovo je gologuzi momak koji je UKRAO ŠOU

Pop kultura -

Nastup ukrajinske pevačice Džamale na 62. Evroviziji pao je u drugi plan zbog muškarca koji je izašao na scenu i pokazao svima zadnjicu. Ogrnut samo australijskom zastavom, Vitali Sediuk istrčao je gologuz na evrovizijsku binu tokom finalne večeri ovog takmičenja koja je održana u Kijevu.

Vitali je dvadesetosmogodišnji Ukrajinac koji je poznat po šalama koje zbija na račun poznatih ličnosti. Na događaje uglavnom dolazi zahvaljujući lažnim novinarskim akreditacijama, a omiljeno mesto za podvale, ispale i napade mu je crveni tepih.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Ukoliko ste mislili da je on samo ukrajinska faca, grdno se varate! Na njegovoj listi „saradnika“ (da ih tako nazovemo) nalaze se Kim Kardašijan, Vil Smit, Adel, Bred Pit, Madona i Điđi Hadid.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Điđi je upravo bila njegova poslednja žrtva, ne računajući fanove Evrovizije, kada ju je podigao u naručje nakon modne revije u Milanu. Srećom, tu je bio njen hrabri spasilac, princ Zejn Malik, koji ju je zaštitio. Naravno, ni jedno ni drugo nisu znali da je u pitanju profesionalne prankster.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Svetske medije osvojio je i 2012. godine kada je Vila Smita poljubio u obraze na premijeri filma „Men In Black 3“, nakon što ga je slavni glumac ošamario. Godinu dana kasnije, popeo se na binu tokom dodele Gremi nagrada da bi brže-bolje umesto Adel zgrabio jedno od silnih priznanja koje je osvojila te večeri.

Napao je i lepotana Breda Pita 2014. godine na premijeri filma „Grdana“, kada je navodno želeo da zaroni svoju glavu u Bradovo međunožje.

(mtv)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Bradata žena NIJE bila najveći šok: Najkontroverzniji nastupi u istoriji Evrovizije (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track