NJIHOV ŽIVOT JE LAŽ, KAKAV GLAMUR I BOGATSTVO Telohranitelj otkrio ŠOKANTNE detalje Kardašijanovih
Foto: Profimedia

Ovo je prava istina

NJIHOV ŽIVOT JE LAŽ, KAKAV GLAMUR I BOGATSTVO Telohranitelj otkrio ŠOKANTNE detalje Kardašijanovih

Pop kultura -

Mark Behar, bivši telohranitelj Kim Kardašijan, rekao je kako njihov život ni približno nije tako glamurozan i savršen kao što se čini.

Iako na prvi pogled izgleda kao da su Kim i Kanje brižni roditelji, Mark tvrdi da par decu ponekad koristi samo kao rekvizite kojima će impresionirati medije.

"Većinu vremena koje provodi sa decom je ono pred kamerama. Ponekad deluje da su joj oni poput torbe, nešto što ponese sa sobom kako bi priredila šou za javnost", govori Mark.

Kada je reč o porodičnom okupljanju, deca su s njima samo za potrebe fotografija, nakon čega ih prosleđuju dadiljama, dodao je.

Kim i Kanje zajedno su od 2012. godine, a mnogo su radili na tome da postanu jedan od najuticajnijih slavnih parova. Od zajedničke naslovnice za prestižni Voug do venčanja u Firenci, tražili su načine kako da impresioniraju medije.

KIM KARDAŠIJAN ŽELI TREĆE DETE: Starleta planira da angažuje SUROGAT MAJKU!

Međutim, Mark tvrdi da njihov brak neće trajati zauvek jer je to više kao poslovni dogovor.

"Zasad su skupa samo zato jer imaju decu, međutim ne verujem da tu ima još mnogo ljubavi", tvrdi Kimin bivši telohranitelj. Dodao je da je svedočio njihovoj turbulentnoj svađi na dodeli ove godine.

"Kim je smetalo jer je Kanje razgovarao i flertovao s drugim ženama", govori Mark.Dodao je kako je Kanje poznat sam po sebi, da se nije proslavio tek dolaskom u porodicu Kardašijan i da je on u mogućnosti da se suprotstavi i Kim i Kris, njenoj majci, kad god on to poželi.

"Lešinari. To je jedina reč kojom mogu opisati te žene. Muškarce koje dovedu u svoju porodicu traže da stave svoj život u njihove ruke, a kad više nemaju koristi od njih, onda ih jednostavno odbace", otkriva Mark.Bratsko-sestrinski odnos u porodici na prvi pogled deluje vrlo prisno, ali Mark tvrdi da su svi oni zapravo jedni drugima konkurencija.

(VIDEO) SVOJIM TELOM JE ZALUDELA SVE: Fatalna igračica otkrila tajnu svoje seksi figure

"Kim i Kajli su jedna drugoj konkurencija jedna drugoj jer je Kajli samo mlađa kopija Kim pa je medijska pažnja sve više usmerena njoj" govori Mark.Čak je i u kuća u kojoj se snima šou uređena samo za kamere.

"Kardašijan su izgubile dodir sa stvarnošću. Nijedan deo njihovog života nije stvar, samo glume radi šou, novca i sponzorskih ugovora koje čekaju", kaže Mark.

Foto Profimedia
Foto Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track