NOVA LJUBAV NA SRPSKOJ GLUMAČKOJ SCENI: Brankica i Milan Vasić u vezi i van filma!
Foto: Printscreen/Instagram

Priznali bliskost

NOVA LJUBAV NA SRPSKOJ GLUMAČKOJ SCENI: Brankica i Milan Vasić u vezi i van filma!

Pop kultura -

Brankica Sebastijanović i Milan Vasić, iako nisu hteli da priznaju vezu, ovih dana se ne odvajaju, a zajedničke slike koje postavljaju na društvenim mrežama govore više od reči.

"Svima je jasno da se između njih dvoje nešto dešava. I ekipa na setu i ljudima okolo, jedino što njih dvoje za sada to neće da priznaju. S druge strane nije lako. Oni sada imaju odgovornost da sve u vezi sa filmom prođe kako treba i verovatno zbog toga ne žele da stavljaju akcenat na svoje emocije", rekao je izvor blizak paru.

Foto Printscreen/Instagram
Foto Printscreen/Instagram

Snimanje nastavka "Zona Zanfirova" , sa Brankicom Sebestijanović i Milanom Vasićem u glavnim ulogama, počeo je 2013, ali je zbog finansijskih razloga napravljena pauza. Još tada su Brankica i Milan podgrejali priče da se između njih dešava nešto više od čisto prijateljskog odnosa, ali tada nisu želeli da priznaju. Brankica je u to vreme zabavljala sa Milošem Bikovićem.

"I tada je bilo simpatuja i bilo je očigledno da sevaju varnice, međutim Brankica i Milan su se tek tada upoznali. Snimanje je kratko trajalo i onda je prekinuto i svako je otišao na svoju stranu. Tada je sve bilo u vazduhu. Međutim, svi misle da su njih dvoje sjajan par i da su jedno za drugo. Imaju mnogo sličnih karakteristika i osobina, ali i sličan smisao za humor i baš se vidi da su srećni kada su zajedno. Milan ne želi dada prizna da postoji nešto više od prijateljstva, ali se nekoliko puta raspitivao za nju kad je snimanje počelo", rekao je izvor.

Blic/Ekipa Blica

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track