NOVA PREDSTAVA BALETA NA LEDU!
Foto: Promo

Pop kultura

NOVA PREDSTAVA BALETA NA LEDU!

Pop kultura -

Zbog velikog interesovanja publike, dodata je nova predstava ’’Labudovog jezera’’ na ledu u Sava Centru 14.decembra u 18h.

Baletsko-scenski spektakl ’’Labudovo jezero’’ u izvođenju Ruskog državnog baleta iz Sankt Peterburga, osnovanog davne 1967 godine, predstavlja jedan od najlepših i najsofisticiranijih doživljaja kojI možete da priuštite sebi i svojoj porodici.

Pod budnim okom umetničkog direktora Konstantina Rasadina, školskog druga Rudolfa Nurejeva, preko četrdeset plesača u fantastičnim kostimima izvodi ovaj spektakl. Oko dvadeset plesača Ruskog državnog baleta poseduje titulu Majstora sporta Rusije, a pored toga morali su da zadovolje visoke standarde u koreografiji, gracioznosti i umetničkom pristupu pokretu.

’’Koreografija za scenu je kao slika’’ tvrdi Rasadin ’’te publika može da je vidi samo iz jednog ugla. U baletu na ledu, ta slika je pokretna i vi je pratite iz svih uglova – svaki pokret je doveden do savršenstva.’’

Pogledajte promo video za Balet na ledu i uživajte u vrhunskom spektaklu ruskih umetnika:

https://1drv.ms/v/s!ArNlxFI6tGt0cQHFsAKbIk1FMqQ

Više informacija možete naći na FACEBOOK strani.

Ulaznice za ’’Labudovo jezero’’ na ledu možete nabaviti na blagajni Sava Centra, u WinWin shopovima i putem sajta www.ddtickets.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track