OGNJEN SE OPROSTIO OD MADŽGALJA: Možda će sledeći život im dati, što ovaj život im uze
Foto: Damir Dervišagić

Utučen voditelj

OGNJEN SE OPROSTIO OD MADŽGALJA: Možda će sledeći život im dati, što ovaj život im uze

Pop kultura -
Ognjen Amidžić je teško podneo gubitak svog velikog prijatelja i kolege, Marinka Madžgalja.

On je doneo odluku da se ovim povodom ne oglašava javno jer nije u stanju za to.

Na svom Tviter profilu je samo objavio tužnu pesmu "O mladom studentu i udanoj ženi" Masima Savića i Zorana Predina.

Ognjen i Marinko su do danas bili u telefonskoj komunikaciji ali se nisu videli jer Madžgalj nije želeo nikog da opterećuje svojom bolešću i to je bila njegova želja.

Stihovi pesme koju je Ognjen posvetio svom drugu teško ćete pročitati do kraja a da vam ne poteknu suze:

To je priča o sreći, koju tražimo svi.O sreći, koja se mora sudbini ukrasti.Što je tajna studenta i udane žene?Osjećaj strasti što pali i plašii poziva srce, da krene :Daj mi snage, da je zagrlim ! Snage, nebo, da je poljubim!S njom bih se budio,ko mali klaun na zlatnom lancu,miljujući njene grudi dan i noć.Klizeći niz njeno tijelo,maštao bih, da sam vatra,koja pali njene usne....da sam znao, da sam smio,da je bilo hrabrosti !Daj mi snage, da je zagrlim ! Snage, nebo, da je poljubim!Kad su se ponovo sreli u parku, sad dva penzionera.Ona je šetala unuke glasne.On je kasnio kod masera.I jedno i drugo su sakrili suze.Možda će slijedeći život im dati, što ovaj život im uze.S njom bih se budio,ko mali klaun na zlatnom lancu,miljujući njene grudi dan i noć.Klizeći niz njeno tijelo,maštao bih, da sam vatra,koja pali njene usne....da sam znao, da sam smio,da je bilo hrabrosti !Daj mi snage, da je zagrlim ! Snage, nebo, da je poljubim!

Njih dvojica su zajedno osnovali bend "Flamingosi" koji je neprestano osvajao srca publike.

I Oskar se oprostio od Marinka...

Madžgalj se hrabro borio protiv opake bolesti - raka pankreasa, ali je danas, nažalost izgubio životnu bitku i to tako mlad - u 37. godini, kada je kao već stasali glumac mogao izuzetno mnogo da pruži i filmskoj i pozorišnoj publici.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track