OPŠTI HAOS U DOMU DŽOLI-PIT: Deca glumačkog para piju alkohol, igraju se noževima i ne idu u školu
Foto: Profimedia

Daleko od idealne porodice

OPŠTI HAOS U DOMU DŽOLI-PIT: Deca glumačkog para piju alkohol, igraju se noževima i ne idu u školu

Pop kultura -

Godinama unazad Anđelina Džoli i Bred Pit u medijima su pokušali da se predstave kao idealan par sa šestoro dece, iako je relanost mnogo drugačija.

Kao bomba odjeknula je vest o razvodu poznatog glumačkog para, a kao jedan od razloga navodi se Pitova prevara.

Glumački par ima troje usvojene dece: 15-godišnjeg Medoksa, 12-godišnjeg Paksa i 11-godišnju Zaharu, kao i troje biološke, desetogodišnju Šajlio i osmogodišnje blizance Noks i Vivijen.Par je uvek isticao da su posvećeni i brižni roditelji, a imali su i pomoć šest dadilja, po jedna za svako dete.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Anđelina je decu redovno vodilaizbegličke kampove i područja zahvaćena ratom, jer kako kaže veuje da je to dobro za njih. Iako se trudila da oda utisak savršene porodice, život u njihovom raskošnom domu prilično haotičan. Od početka ove godine, o deci se stara Anđelinin brat Džejms Hejven, ali i dve dadilje i učitelji. Deca nikada nisu išli u formalnu školu, osim Medoksa. On je jedno vreme pohađao privatnu školu u Los Anđelesu, ali su ga brzo ispisali.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Bred Pit je jednom prilikomrekao da je atmosfera u porodici nešto poput one u filmu "Let iznad kukavičjeg gnezda", koji se odigrava u mentalnoj ustanovi.

"Tako izgleda jutro u našoj kući. Haos od jutra dok se svetla ne ugase, a nekad i posle toga", rekao je Bred navodno u šali.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Nekoliko bivših dadilja medijima je otkrilo detalje života sa slavnom porodicom. Jedna od njih ispričala je za da se deca stalno svađaju i da psuju, a da Medoks i Paks imaju posebno lošu narav. Rekla je i da Medoks, koji je tada imao devet godina, pije vino, i vozi automobil po njihovom imanju. Otkrila je da deca više slušaju Breda, ali da su svakako neposlušna."Oni nemaju nikakvu kontrolu nad decom. U sred noći deca trče po hodnicima, bude roditelje i pokušavaju da im uđu u krevet" ispričala je tada dadilja.

Drugi izvori potvrdili su da je vaspitanje veliki problem u njihovoj porodici, da Bred uglavnom više i pokušava da ih disciplinuje, ali njegova supruga nikad ne podiže glas.Njihova ćerka Šajlo oblači se kao dečak od svoje treće godine, a roditelji su je u tome oduvek podržavali. Bred je jednom prililkom ispričao da ona zahteva da je zovu Džon, dok je Medoks opsednut oružjem i borilačkim veštinama.

"Veoma je zainteresovan za rat i pištolje. Za Dan majki nacrtao mi je pušku, a Bred je napravio ogrlicu po uzoru na taj crtež, što je baš slatko i simpatično", rekla je Anđelina ponosno pre šest godina i navela kako je sinu za sedmi rođendan kupila kolekciju noževa."Mama mi je kupila prvi nož kada sam imala 11 ili 12 godina, pa sam i ja sada kupila Medoksu nekoliko", rekla je glumica.

Foto: Printskrin/Instagram
Foto: Printskrin/Instagram

Deca tokom celog života ne znaju za stabilnost i dom, pošto se porodica često seli i putuje pirom sveta. Osim kuće u Los Anđelesu, imaju nekretnine i u Nju Orleansu i Francuskoj, iznajmljenu kuću u Londonu, a često odsedaju i u hotelima.

Tokom trajanja braka Bred i Anđelina često su decu ostavljali dadiljama kako bi neko vreme proveli sami. Svako dete imalo svoju dadilju, pa tako nikada nisu morali da ih hrane ili da obavljaju druge poslove oko njih. Zbog toga što često putuju, deca stalno pate od džet-lega, i u takvim situacijama dadilje ih čuvaju po celu noć, ostaju budne sa njima, dok mama i tata čvrsto spavaju u svojoj sobi, pričaju izvori.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

(daily mail)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track