OSTVARILA SAN: Dženifer Aniston konačno postala majka!
Foto: Profimedija

Čestitamo

OSTVARILA SAN: Dženifer Aniston konačno postala majka!

Pop kultura -
Dženifer je u svojoj 47. godini konačno ostvarila svoj san i postala majka kada su njen suprug i ona usvojili šestomesečnu devojčicu

Popularna glumica Dženifer Aniston i Džastin Teru nedavno su se venčali tajno, a srećni par je upravo objavio da su konačno postali roditelji po prvi put.

Dženifer je u svojoj 47. godini konačno ostvarila svoj san i postala majka kada su njen suprug i ona usvojili šestomesečnu devojčicu.

Prema pisanju magazina Hollywood life, Džen i Džastin su odlučili da svoju ljubav nakon tri godine krunišu brakom, a sada su dobili i novog člana svoje porodice. Devojčicu bi trebalo da donesu kući za par nedelja, a par je prema rečima bliskih prijatelja veoma uzbuđen zbog novog ali i najlepšeg poglavlja života.

"Potrebna je neverovatna količina strpljenja kako bi se došlo do svog cilja. Džen je oduvek žudela za detetom, ona je pravi majčinski tip, topla i veoma brižna. Nije žurila da se uda, mada se veza sa Džastinom razvijala upravo u tom pravcu i sve ostalo bio je logičan splet okolnosti", kazao je izvor blizak popularnom holivudskom paru.

Prema izvoru bliskom ovom holivudskom magazinu, sva papirologija vezana za usvajanje je završena, a srećnom paru će se uskoro pridružiti njihova ćerka. Prema pisanju magazine US Weekly, kroz process usvanja Džen je pomogla prijateljica i glumica Sanda Bulok koja je i sama usvojila dečaka Luisa 2010. godine.

Lepa glumica je ranije iskreno govorila o bolu zbog nemogućnosti da se ostvari kao majka, kao i da sam pritisak javnosti doprineo da joj bude još teže.

"Mislim da nije fer da se vrši toliki pritisak na žene tim stereotipnim pitanjima, kada će se udati, kada će naći partnera, kada će imati decu. Nikada ne znate pozadinu nečije priče i koliko nekog možete da povredite", izjavila je Anistonova jednom prilikom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track